Гръм и мълнии във ВИП Брадър! Звездите едва не се избиха

Мегз

Поредният чутовен скандал се развихри в Къщата на ВИП Брадър, като и този път в основата на разправиите стоеше Шеф Петров. Страстите между него, дизайнерката Мегз и футболиста Даниел Златков до такава степен се нажежиха, че за малко да се стигне и до физическа саморазправа между съквартирантите.

Конфликтът между Мегз и Шеф Боби Петров започна, след като тя го обвини, че когато е разстроен, отправя към участниците в шоуто много лични обиди. Вместо да докаже обратното обаче, топготвачът засипа крехката дизайнерка с грозни епитети.

И точно когато скандалът между тях изглеждаше притихнал, допълнително напрежение в трудната ситуация внесе моделката Джулиана Гани.

В разговор с Боби тя сподели, че е чувала за Мегз, че се държи грубо към майка си и дори ѝ посяга. Получил веднъж тази информация, кулинарният виртуоз не се посвени да подразни Мегз с нея.

Чувайки тези грозни клевети, дизайнерка скочи като лъвица срещу Шеф Петров. Вероятно двамата не се избиха само заради намесата на Дани Петканов.

Конфликтът между Шеф Петров и Мегз не беше единственият. След като футболистът Даниел Златков чу грозните думи на Боби по адрес на Мегз, той не се стърпя и отново го обвини, че напада слабите жени в шоуто.

Освен това даде да се разбере, че ако двамата се намираха извън пределите на Къщата, би го ступал. Смелото изказване на Златков допълнително разлюти готвача и той предупреди футболиста, че светът ще му се стори тесен, ако го докосне.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати