Тези снимки на Енджи Касабие предизвикаха много въпроси

Енджи Касабие сега
Снимка: VIP Brother
Енджи Касабие сега

Диетоложката Енджи Касабие безспорно е една от най-привлекателните дами в тазгодишния сезон на ВИП Брадър. Самите ѝ съквартиранти в Къщата показаха, че я смятат за по-красива дори и от изкусителки като певицата Мария и моделката Александра Богданска. Но ако днес ливанката изглежда по определен начин, то нейни стари снимки показват, че в миналото визията ѝ е била по-различна.

В момента Енджи е с прекрасни руси букли, но преди е залагала на права и тъмна коса. Освен това излъчването ѝ е коренно различно. Това кара някои зрители на ВИП Брадър да си задават въпроси и да допуснат, че е прибягвала до някои хирургични интервенции. Нямам как да знаем със сигурност дали е така, но е факт, че промяната на диетоложката с ливански корени е видна.

Независимо от това обаче Еднжи със сигурност ще стигне до финала на риалити формата. Ливанката е харесвана не само от своите съквартиранти, но и от феновете на предаването.

Така че шансовете ѝ за победа са много големи. За да се случи това, тя ще трябва да се пребори с Тото, Алфредо и Дани Петканов, които също се очертават като фаворити на зрителите.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати