Ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Пълен обрат във ВИП Брадър! Дани Петканов и Алекс се сгодиха

Пълен обрат във ВИП Брадър! Дани Петканов и Алекс се сгодиха

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
Дани Петканов
Снимка: fb
Алекс Богданска

На поредния емоционален епизод се насладиха снощи зрителите на ВИП Брадър 2017. След като бившите любовници Александра Богданска и Даниел Петканов подновиха връзката си, се стигна до истински годеж, а след това и до ласки в банята на Къщата.

Темата за годежа придоби актуалност след новата седмична мисия, която Големия брат постави на съквартирантите. Те трябваше да пресъздадат сватбено тържество, а влюбените Алекс и Дани да влязат в ролята на младоженците.

След като трескавите приготовления за мисията започнаха, Алекс и Дани се замислиха, че наистина биха си казали Да в риалити формата. Когато пък по-късно Биг Брадър извика Дани в изповедалнята и му предостави лъскав годежен пръстен за Алекс, той не се поколеба да ѝ предложи брак.

След като благоевградчанката се съгласи, любимият ѝ я хвърли в басейна, а след това двамата се усамотиха в банята. Каквото точно се е случило между тях там, няма как да знаем със сигурност. Факт е обаче, че и двамата излязоха от помещението много ухилени и още по-влюбени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати