Ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Ексклузивно! Преслава най-сетне показа новия си

Ексклузивно! Преслава най-сетне показа новия си

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
Преслава

Фолкпевицата Преслава, която напоследък предпочиташе да държи личния си живот в тайна, най-сетне се осмели да покаже мъжа до себе си.

Наскоро красивата изпълнителка публикува романтично селфи, на което се гушка със своя нов любим и така сподели с почитателите си един свой съкровен миг.

Припомняме, че за новия мъж в живота на Преси се говори усилено през последните месеци. Въпреки това тя не даваше обяснения за връзката си. Всъщност изпълнителката на Дяволско желание представи официално своя любим едва наскоро при откриване на моден бутик в столицата.

Тогава пред камерата на Канал 3 Преслава официално заяви, че е на събитието с новия си приятел. Сподели, че младият мъж се казва Павел и се познават отдавна. Предпочете обаче да бъде лаконична и не пожела да разкрие повече подробности за отношенията им.

И макар Преси все още не обявила публично дали нещата между двамата са сериозни, в родния халайф се говори, че отношенията на влюбените гълъбчета се развиват с много бързи темпове и сигурно съвсем скоро ще сключат брак.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати