Ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Две фолк бебета ще проплачат през януари

Две фолк бебета ще проплачат през януари

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Магда
Снимка: fb
Деси и Благой

Януари месец ще бъде най-щастливият за две фолкпевици. Това са Десислава и Магда.

Гласовитите красавици ще станат майки едновременно - през месец януари догодина. Позабравената днес Магда бе гадже на Красьо Черния. Сега обаче тя отново прикова вниманието на фолкмаратонците с щастлива новина.

Наскоро в предаването Папараци тя обяви че ще стане майка, но не пожела да назове пола на рожбата си. Тя само сподели, че баща бъдещето ѝ дете се казва Владимир и мрази публичните прояви. Допълни също така, че двамата са заедно от три години.

Настоящата си връзка Магда определи като на приливи и отливи. Въпреки това тя е убедена, че бебето ще заздрави отношенията с мъжа на живота ѝ. Днес двойката е в трепетна подготовка на щастливото събитие.

Певицата Десислава, също като колежката си, няма търпение да се сдобие с рожбата си. За русокоската това ще е второ дете. За разлика от Магда, която чака момче, Деси ще си има момиченце от младото си гадже Благой. Изпълнителката вече има син - Майки, който е тийнейджър. Интересното е, че неговата възраст е много близка до тази на новия му татко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати