Ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Биг Брадър Most Wanted събра 12 мегазвезди под покрива на Къщата

Биг Брадър Most Wanted събра 12 мегазвезди под покрива на Къщата

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Светлана Василева
Снимка: Дарик
Фънки

Биг Брадър свърши добра работа. От вчера под покрива на най-известната Къща в родината светят 12 от най-големите мегазвезди в България.

Сезонът Most Wanted вече е факт. Пръв сред най-желаните риалити звезди прага на Къщата прекрачи фолкиконата Константин, а малко след него и музикандът Димитър Ковачев – Фънки. Двамата получиха своята първа тайна мисия - да разпределят идващите съквартиранти на индианци и каубои. За целта двамата гледаха визитките на всеки влизащ в Къщата, докато спокойни пийваха уиски и пушеха пури в изповедалнята.

Трета, но със статут на първа поради липсата на Коцето и Фънки, влезе майката на журналистката Албена Вулева - Людмила Захажаева. Тя бе последвана от Светлана Василева, която обеща да е много секси през целия сезон. По петите ѝ в Нови хан се вмъкна победителят от VIP Brother 2015 Джино Бианкалана. Последва го не толкова любимата му Луна, която влезе в Къщата на кон.

Без прословутото си ATV в Нови хан се засели и ловецът на бежанци – Динко. Последваха го рапърът Дий, любовницата на Тачо на Жени Калканджиева - Зорница Линдарева, както и Кирил Симеонов от Big Brother 2015. Последни в Биг Брадър влязоха фолк певицата Дебора и невероятния стратег и прекрасен готвач - Мариела Нордел.

След като разпределиха съквартирантите, Фънки и Константин влязоха отново, като се преструваха, че влизат за пръв път. Днес ще станем свидетели на последствията на действията им.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати