Раздават призовете Майка на годината в Деня на Християнското семейство

Майка на годината

В Деня на Християнското семейство ще бъде избрана за пети път Майка на годината под егидата на фондация Българска памет с председател д-р Милен Врабевски.

Юбилейната церемония по награждаването, която се осъществява с медийната подкрепа на Grad.bg, Gotvach.bg, Ezine.bg и Sanovnik.bg, има за цел да почете подвига на дами, които правят добрини за непознати деца и семейства в нужда.

Сред досегашните носителки на приза Майка на годината са Мария Гроздева, Таня Богомилова, Ани Салич, д-р Росица Врабевска, д-р Венета Павлова, Златка Димитрова, учителката Мариана Пенчева, която отглежда в дома си деца от бедни семейства, Ани от видинското село Тополовец, която пожертва красотата си и влезе в горяща къща, за да спаси детето си.

По време на церемонията ще бъдат раздадени и призове на майки, които са с нелека съдба, но въпреки това помагат на деца и семейства в беда.

Награди ще получат и момиченца, дарили косите си за благотворителната кауза да зарадват жени, които искат да са красиви дори когато водят най-страшната битка – тази за здравето и живота си.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати