От архивите: Вижте родните фолкаджийки в зората на кариерата им

Деси Слава сега

Голяма част от ветеранките в родния попфолк са се променили значително от зората на своята певческа кариера. Дали заради изминалите години, диетите, стайлинга, грима или пластичните операции, които мнозина им приписват, днес чалга изпълнителките от ранга на Ивана, Мария и Глория изглеждат по-различно.

Много от вас вероятно си спомнят как са изглеждали преди 10-15 години най-известните лица от родния попфолк, но други вероятно паметта ги подвежда.

За да ви припомним какви са били най-знаменитите български изпълнителки от лекия жанр, сме ви приготвили техни стари фотографии, извадени от архивите.

Вероятно ще се изненадате, като видите Анелия с черна коса или пък Глория с бретон. Разгледайте тези стари снимки и вижте визията, която е била модерна сред родните звезди в началото на хилядолетието.

Със сигурност ще се позабавлявате, като си припомните какви дрехи и прически са били на актуални тогава сред младите жени.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
20.03.2018 20:19
започнах да пия Chocolate Slim и ядях всичко каквото си исках и загубих 9кг. Мисля че този шоколадов шейк е най-доброто нещо при отслабване, много се радвам че го намерих и най-вече че не е необходимо да се измъчвам във фитнес залата, нямам време за това и нямам желание. Това решение е за хора като мен и е просто перфектно!http://bit.ly/2ChN29F
0
0