Брад Пит дава 120 000 долара за нощ с Майката на драконите

1 от 2 Снимки
Емилия Кларк

Актьорът Брад Пит предложи сумата от 120 000 хиляди долара за кино с колежката си Емилия Кларк. Парите ще бъдат дадени за благотворителност.

Холивудският ас е предложил над сто хиляди, за да гледа епизод на Игра на тронове в компанията на Емилия Кларк. Сумата е предложена на традиционния търг в помощ на пострадалите от земетресението в Хаити в дома на Шон Пен в Ел Ей.

Събитието е събрало ред знаменитости, включително и най-големите звезди от хитовия сериал на HBO. Наддаването за кино вечер с екранната Денерис Таргариен, майка на драконите, е започнало от 20 000 хиляди долара. Брад Пит веднага е вдигнал мизата на 80 000 хиляди долара. В този миг водещият на аукциона шеговито подхвърлил: Кралят на Севера тук ли е?

Точно като по филмите миг след шегата Кит Харингтън, който играе Джон Сноу в култовия сериал, се появил след пауза в тоалетната. Той също предложил да се включи в бутиковата прожекция. За нощ с двойката Пит предложил внушителните 120 000 долара, но по-щедър анонимен благодетел си закупил правото да гледа шоуто с две от най-големите му звезди със сума от 160 000 долара.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари