Изритаха Краля на Севера от бар! Виж резила

1 от 2 Снимки
Джон Сноу

Пияният Джон Сноу бе изгонен от бар. Любимата звезда от Игра на тронове Кит Харингтън вдигна градусите. За съжаление снимките и клипчетата на изцепките му вече са в мрежата.

През уикенда Кит бе заснет многократно, докато буйстваше в бар. На кадрите от бара си личи, че Джон Сноу е солидно подпийнал. Той се държи грубо с клиентите на бара и на няколко пъти е помолен да напусне заведението сам.

Посетителите на заведението са категорични, че заради статута на актьора отношението на охраната е било много по-толерантно от обикновен. Харингтън удрял по масата за билярд, хвърлял топките и спорел с напълно непознати хора около него.

Телевизионният Крал на Севера няколко пъти бил помолен да си тръгне и в крайна сметка го направил. Всички в заведението си отдъхнали, но след минути той се завърнал, за да довърши спора си.

Схватката с останалите посетители в бара преминала границата и охраната се видяла принудена да изхвърли Харингтън със сила от заведението. Предвид кадрите на пияния актьор /виж галерията/, той най-вероятно не помни много от случката.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати