Емилия разкри всичко: Ето кой е новият ѝ мъж

1 от 3 Снимки
Емилия
Снимка: fb
Емилия

Фолкпевицата Емилия най-после повдигна завесата около личния си живот. Слуховете се оказаха верни – до нея от месеци има мъж и това определено не е Коко Динев.

Емилия хвърли бомбата в национален ефир. Новата ѝ любов е богат арабски милионер, на име Жорж Башур. Пред Мон Дьо певицата разказа всичко за раздялата с Коко, кариерата ѝ до момента и трепетите на сърцето.

Животът си до този момент Емилия определя като приключение. Съжалява единствено, че през всички тези години за нея се говори като за част от бизнесмена Коко Динев. Тя бе категорична, че макар той много да я е огорчавал, раздялата им не е заради изневяра. Те просто никога не са били на една вълна.

Днес Емилия е лудо влюбена. Тя и Жорж Башур са заедно от няколко месеца и всички техни роднини и близки знаят за това. Певицата е разделена с Коко от повече от година и вече не се притеснява да говори за новата си любов.

Двамата с Жорж се познават отдавна, но чак сега са открили емоция помежду си. Въпреки това още през 2011 година се говореше, че певицата и богаташът са заминали за Дубай, където са изкарали една приказна ваканция.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати