Ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Симона на Глория: Имам си известно гадже!

Симона на Глория: Имам си известно гадже!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
Симона

Дъщерята на Глория – Симона Загорова даде едно от първите си интервюта за 2018 година и сподели важни моменти от своя живот. Младата певица, която нашумя покрай участието си в музикалното шоу Гласът на България, има амбициозни планове за бъдещето и смело разкрива някои от тях пред Ива в Събуди се.

Талантливата наследница на Глория възнамерява да издаде своя първи албум в най-скоро време, като едновременно с това продължи и музикалното си образование. В момента тя учи поп и джаз пеене, но вече размишлява и за магистратура.

Симона сподели и какво е да си дете на Глория. Тя не крие факта, че често пъти е сравнявана с известната си майка и е разпознаваема от дете именно заради нея. Но пък иска и сама да се докаже като добър изпълнител. Симона разкрива и че Глория ѝ е била грижовен родител, но и като всяка майка е проявявала строгост често.

При разговора с Ива младата певица призна, че в момента има мъж до себе си, но на този етап предпочита да не разкрива името му. Издаде само, че партньорът ѝ е известен, с което още повече разпали любопитството на феновете си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати