ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Соня, която стана Джак, шашна Гласът на България

Соня, която стана Джак, шашна Гласът на България

Соня, която стана Джак, шашна Гласът на България
Снимка: Facebook

Потресаващата история на Соня, която стана Джак, шашна журито на Гласът на България. 18-годишният тийнейджър се превърна в сензация за една нощ.

Соня Георгиева от Бургас буквално смая с външния си вид журито на популярното предаване. Ученичката се появи облечена като мъж на кастинга.

Визията и гласът на Соня шашнаха менторите. Те се обръщаха към нея в мъжки род убедени, че е момче.

Тийнеждърката заяви, че се чувства момиче. Тя обаче не пожела да говори за сексуалната си ориентация, като само намекна, че тя си личи.

В социалните мрежи Соня е сменила името си на Джак. Там тя е обвързана с момиче на име Николета К.

Соня признава, че често я бъркат с момче и това ѝ харесва. Тя никога не е ходила с рокли, но и всички я приемат. Майка ѝ е тази, която е винаги до нея и я подкрепя. Момичето събира смелост да подстриже косата си и генерално да промени външния си вид едва на 18-ия си рожден ден – на 9-ти юни 2017 г.

В миналото Соня е била бунтар. Тя е сменила 6 училища и не искала да ходи. Днес признава, че това е било вид протест към майка ѝ, която от дълги години работи в Гърция. Затова в момента Соня е в девети клас, самостоятелна форма на обучение в ТОХ-а. И вече се разбира добре с родителката си.

Днес няма и помен от дългата кестенява коса на Соня. Визията ѝ е изцяло момчешка. Тя се занимава с музика от 9 години, но участието ѝ в Гласът на България е първата ѝ голяма изява на сцена. Журито бе изумено от таланта ѝ и двама от тях пожелаха да са ѝ ментори.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати