Десислава се срамува от себе си! Няма да се връща на работа

1 от 4 Снимки
Десислава

Фолкпевицата Десислава може би скоро няма да се върне на работа. Според слуховете тя изпитва неудобство от вида си и предпочита да стои далеч от любопитните погледите на феновете си.

Русото изкушение рядко излиза от дома си. Днес тя тежи 80 килограма и не се притеснява да не мисли за нищо друго освен грижата за малкото си съкровище.

По време на втората си бременност Деси не се ограничаваше. Поничките, баклавите, козунаците и шоколадовите бонбони обаче си казаха тежката дума. Днес, два месеца след като вторият ѝ син Борис дойде на бял свят, изпълнителката не може да влезе в старите си дрехи, пише kliuki.bg.

И докато за обикновените майки това е нормално, за жена с нейната професия е наистина недопустимо. Докато колежките ѝ Галена и Джена се върнаха на работа два-три месеца след раждането, Десислава смята да остане вкъщи чак до края на годината.

Любимият на Деси, Благой Найденов, не спира да ѝ вдъхва увереност. Младокът обаче не печели достатъчно, за да покрива стила на живот, с който е свикнала. Деси обаче е категорична, че ще се качи на сцена отново, но само когато се хареса достатъчно.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари