Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Десислава се срамува от себе си! Няма да се връща на работа

Десислава се срамува от себе си! Няма да се връща на работа

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Десислава

Фолкпевицата Десислава може би скоро няма да се върне на работа. Според слуховете тя изпитва неудобство от вида си и предпочита да стои далеч от любопитните погледите на феновете си.

Русото изкушение рядко излиза от дома си. Днес тя тежи 80 килограма и не се притеснява да не мисли за нищо друго освен грижата за малкото си съкровище.

По време на втората си бременност Деси не се ограничаваше. Поничките, баклавите, козунаците и шоколадовите бонбони обаче си казаха тежката дума. Днес, два месеца след като вторият ѝ син Борис дойде на бял свят, изпълнителката не може да влезе в старите си дрехи, пише kliuki.bg.

И докато за обикновените майки това е нормално, за жена с нейната професия е наистина недопустимо. Докато колежките ѝ Галена и Джена се върнаха на работа два-три месеца след раждането, Десислава смята да остане вкъщи чак до края на годината.

Любимият на Деси, Благой Найденов, не спира да ѝ вдъхва увереност. Младокът обаче не печели достатъчно, за да покрива стила на живот, с който е свикнала. Деси обаче е категорична, че ще се качи на сцена отново, но само когато се хареса достатъчно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати