Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Официално! Благой Георгиев се развежда

Официално! Благой Георгиев се развежда

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254

Футболистът Благой Георгиев се развежда. Той дълго отлагал раздялата с Есмер Омерова заради вярата си.

Бившият футболист и национал на България вече се готви пътуване до Атон, където да се покае. Според мирогледа на Благо разбиването на църковен брак е голям грях. Но тъй като не виждал друг вариант, освен да се раздели с Есмер, той решил да потърси опрощение за това.

Георгиев ще остави на Есмер цялото придобито имущество по време на своя брак с рускинята. Разводът им ще е по взаимно съгласие. А придобивките не са никак малки. Най-скъпата от тях е луксозен ресторант в центъра на Москва, оценен на 1 млн. долара. Другото мащабно бизнес начинание, което двойката започна заедно, е клиника за естетична хирургия.

Причина за разкола са непрестанните конфликтите между Благой и Есмер, предизвикано от посещенията на българина у нас и турнетата в столичните чалготеки. Там той демонстрираше слабите си ангели.

Есмер на няколко пъти хвана любимия си в компанията на чужди жени. Днес, когато новината за развода е потвърдена, футболистът все по-често може да бъде видян в компанията на дизайнерката Миглена Каканашева.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати