Помните ли Зара от Биг Брадър? Промяната в тялото ѝ е шокираща

1 от 8 Снимки
Помните ли Зара от Биг Брадър? Промяната в тялото ѝ е шокираща
Снимка: Instagram

Зара бе едно от най-известните лица в България за определен период от време. Участието ѝ в първия Биг Брадър ѝ донесе много слава. Днес промяната във визията ѝ може да ви изуми.

Зара смело скача в предизвикателството да стане шампион по културизъм. Красавицата е изживяла драматична трансформация на тялото и духа си, но не смята да спира тук.

Новата ѝ професия е специалист по храненето и здравословен живот. Стремежът на Зара е да се яви на няколко състезания за красиви тела и да спечели интереса на спонсори и почитатели.

През последните 12 години Зара се пробва на много поприща. Тя бе модел, водеща на шоу и развлекателна игра, за кратко се опита да се занимава с реклама, дизайн и актьорство.

Откакто е жена на сърфиста от Австралия Ерик Уотсън, варненката реши да направи спорта основна част от живота си. Именно мъжът ѝ я е подтикнал да започне да се вълнува от хранене и подобряване на цялостното фукционално състояние на тялото. А резултатите са повече от изумителни и може да ги видите в галерията ни.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати