И принцът гладува! Хари е на диета

Принц Хари

Принц Хари е на диета. Причина за строгия режим е неговата бъдеща съпруга, бившата актриса Меган Маркъл.

Преди сватба по правило булката минава на строг хранителен режим. За нея това е специален ден, в който трябва да е неотразима. Най-важното е роклята да стои перфектно върху изящните ѝ форми.

В случая с Меган Маркъл и принц Хари обаче нещата са по-особени. Двамата са еднакво важни. На 19 май целият свят ще гледа сватбата им. Ето защо, за да е всичко перфектно, Меган е сложила Хари на изключително строга диета.

От няколко дни насам принцът стана официален член на специален VIP фитнес клуб. Таксата в него е 575 паунда на месец. Заради Маркъл той ходи всеки ден на тренировки. Освен това Хари е спрял въглехидратите, което означава, че така любимите му хамбургери вече са в миналото. Поне до сватбата. Днес основен акцент в менюто му са къдраво зеле, киноа и много фрешове.

Маркъл винаги е била привърженик на здравословния и по-диетичен начин на живот. Заради променения от нея хранителен режим Хари вече се е разделил с цели три килограма. За неговата физика това е доста и веднага му пролича.

Това е поредното доказателство, че що се отнася до свалянето на килограми, истината е в правилното хранене и тренировките.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати