Ужас! Секс маниак чака Риана в дома ѝ

1 от 4 Снимки
Риана
Снимка: Instagram
Риана

Звездите от световен мащаб се радват на обожанието на феновете си от цял свят. Риана обаче за малко да пострада жестоко от любовта на свой почитател.

Поредният преследвач, тръгнал по петите на певицата, този път бе задържан в собствения ѝ дом. Той чакал Риана в имението ѝ в Лос Анджелис с намерението тя да се влюби в него и да правят любов.

Едуардо Леон бе арестуван по-рано тази седмица, след като асистентката на барбадоската го забелязала да се мотае в имота. 26-годишният мъж обяснил пред полицията, че имал най-добри намерения, а именно – да прави секс със звездата, и то без да я насилва.

Мъжът видимо се чувствал като у дома си в собствеността на Риана. Леон влязъл с взлома ѝ, като някак елиминирал алармената система. Той включил телефона си да се зарежда и спокойно си разопаковал багаж, приготвяйки се за интимна вечер с Риана.

По време на престъплението Риана дори бе била в Ел Ей. Това е втори арест за Леон. Той е прибиран и на 4 май за нахлуване в друга къща, която объркал за дома на певицата. Към него са отправени обвинения за влизане с взлом и преследване.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати