Бионсе разкри лични тайни в откровено интервю

1 от 15 Снимки
Бионсе

Бионсе не е от звездите, които трупат слава за сметка на личния си живот. Певицата предпочита да не говори за семейството си и да печели феновете единствено с музикалните си изяви. Сега обаче тя си позволи да говори за ежедневието си извън сцената и разкри драматични моменти от своя живот пред списание Вог.

Биосне разкри, че при последната си бременност е изживяла много стресиращи моменти. Заради здравословни проблеми тя е трябвало да остане на легло и да роди със спешно секцио. Състоянието ѝ е било толкова сериозно, че е застрашавало както нейния живот, така и този на бебетата. За щастие, положението е било овладяно.

Бионсе коментира и сериозното ѝ напълняване покрай бременността. Тя бе категорична, че сега гледа по друг начин на тялото си и не се е вманиачила да отслабва скоростно. Предпочела е това да се случи без излишен стрес.

Певицата призна и друг неприятен момент от своя живот. В началото на кариерата си тя чува, че трудно ще блесне на корица на списание заради цвета на кожата си. Но днес е щастлива, че е разбила един мит.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари