Нора Недкова не знае какво е прокурор, но пък иска длъжността

Нора Недкова
Снимка: Instagram
Нора Недкова

Още в първия ден от престоя си в къщата на ВИП Брадър плеймейтката Нора Недкова се изложи така както никоя от нейните колежки не го бе правила. Президентът на къщата влезе в доста конфузна ситуация.

Като представител на живеещите в къщата Нора трябваше да лиши кой от съквартирантите си да лиши от права и на кого да даде привилегии. Плеймейтката взе единствената привилегия и наказа останалите си съквартиранти.

Въпреки че не знаеше какво означава думата прокурор и нямаше представа каква длъжност изпълнява, тя поиска да е главният прокурор в къщата и да номинира по трима съквартиранти до края на сезона.

Нора избра Папи Ханс да спи на двора, Божана да се къпе със студена вода, а Мистър София да остане без багаж. Валентин Кулагин, който е вице на плеймейтката, избра тя да хапва пасирана храна до края на сезона. Макар и с неохота, Нора се съгласи да яде пюрета.

Плеймейтката стана за смях и с претенциите си, че отделната стая, която е поискала за себе си, е твърде тясна. Тя бързо бе скастрена от Биг Брадър и се наложи да се примири с по-малките размери на спалнята си.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати