Знаменитости, чиято загуба на тегло може да ви вдъхнови

Джанет Джексън вдъхновява със своето отслабване

Трудно е да се отървем от излишните килограми. Това е проблем за много хора и известните не са изключение. Тъй като животът им е постоянно под прожекторите, често сме свидетели на усилията им да отслабнат.

Има някои знаменитости, които са успели да постигнат това, показвайки ни, че упоритият труд и правилният режим се отплащат. Техните трансформации могат да ни вдъхновят да водим активен начин на живот и да се придържаме към здравословно хранене. Вижте отслабнали знаменитости, които могат да са пример за всеки, стремящ се към загуба на тегло.

Кристина Агилера

Кристина Агилера също има вдъхновяваща история за своето отслабване

През 2015 певицата загуби 20 кг от теглото си. Тайната ѝ е състои в осигуряването на повече свободно време. Агилера променя натоварения си график, за да има лично време. Така може да бъде със семейството си, да опитва нови здравословни храни и различни упражнения за отслабване. Това ѝ осигурява душевен и физически комфорт и тя се чувства и изглежда страхотно.

Кърсти Али

През годините актрисата качваше и сваляше килограми. През 2011 загуби повече от 45 кг. Въпреки че си връща част от тях, през миналата година успява да свали 20. Постига го, като смята калориите, които приема, отказва се от висококалорични храни като бисквити и сирене бри, движи се много.

Джанет Джаксън

Джанет Джексън

Провеждането на турне изисква определено ниво на физическа подготовка. Джанет го има дори и на 52 години. Едва шест седмици след раждането на сина си тя започва да се подготвя за живота по време на турне. Тренировките с тежести и часовете в танци и песни на сцената ѝ помагат да свали 30 кг, което я превръща в една от звездите с вдъхновяващи истории за отслабване.

Сара Ру

Когато достига 30-те, чаровната актриса решава, че е време да живее по-здравословно. Въпреки че не разкрива точно колко килограма е загубила, разликата е очебийна. Споделя, че е започнала да тренира повече и да спазва растителна диета.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари