Джейн Фонда призна, че съжалява за пластичните си операции

Джейн Фонда

80-годишната холивудска легенда Джейн Фонда е живият пример за неостаряваща красавица. Звездата обаче не крие факта, че перфектната ѝ визия всъщност не е резултат от добри гени, а се дължи на пластичната хирургия. Въпреки че изглежда ослепително, Фонда открито признава, че не се гордее особено с решението си да легне под ножа. Дори съжалява!

В нов документален филм за живота си за HBO, озаглавен Джейн Фонда в пет действия, чиято премиера: Радвам се, че изглеждам добре за моята възраст, но имам пластична хирургия, обяснява тя. – Няма да лъжа за това.

Въпреки че е претърпяла радикална реконструкция на лицето, като си е направила цяла серия корекции около очите и челюстта, тя твърди, че се чувства зле, тъй като визията ѝ не е естествена.

Донякъде мразя факта, че имах нужда да се променя физически, за да се чувствам добре. Иска ми се да не бях такава, признава тя. - Обичам по-старите лица. Обичам преживелите лица. Обичах лицето на Ванеса Редгрейв. Искаше ми се да бях по-смела. Но аз съм това, което съм.

Това не е първият път, когато Фонда изразява съжаление, че има пластични операции. Още през 2015 г. тя признава това пред W Magazine: Но аз израснах така дефинирана от моя външен вид", обяснява тя. - Научиха ме да мисля, че ако искам да бъда обичана, трябва да бъда слаба и красива, което води до много проблеми.

Докато пластичната хирургия преди се е считала за тема табу в Холивуд, през последните години някои звезди започнаха все по-открито да говорят за козметичните си интервенции, а и да не крият факта, че вече съжаляват за това.

Всяка една от тях - от Кортни Кокс, до Кели Роуланд, признават, че е било грешка. Това е страхотно, не само заради факта, че те са напълно искрени по отношение на външния си вид, но и защото ни напомнят, че идеалът за съвършенство не е задължително в естетичната хирургия.

Затова, дами, помислете добре, преди да легнете под ножа и да се преобразите до неузнаваемост. Някой ден може и вие да отчетете това за грешка!

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати