Експерти на езика на тялото анализират Мегън Маркъл и Кралицата по време на официално събитие

Меган Маркъл и Кралица Елизабет
Снимка: brightside.me

Меган Маркъл и Кралица Елизабет пристигнаха с кралският влак за откриването на моста Мърси Гейтуей. За първи път новоомъжената Меган, облечена в елегантна рокля на Живанши, придружи кралицата без съпругa си принц Хари. Херцогинята на Съсекс и Кралицата бяха очарователни заедно. Експерти по езика на тялото се опитаха да разтълкуват какво всъщност се случва в съзнанието им по време на това интересно събитие.

Меган разбираемо издава нервност

От снимките ясно личи, че Херцогинята често посяга към косата си. Жестът на Меган е жест, който изпълняваме, когато не сме съвсем сигурни какво да правим и как да се държим, казват специалисти. Докато кралицата стои толкова уверена, Меган изглежда сладко колеблива и уязвима със спуснатата си около лицето коса и неудобна раменна позиция, която предполага, че е все още леко се страхува от бабата на съпруга си.

Кралицата изглеждаше доволна от присъствието на Меган

Според експертите присвитите очи и широката усмивка предполагат, че е удоволствие за Кралицата да бъде в компанията на Меган. От своя страна, Херцогинята също даде да се разбере, че въпреки своята нервност е щастлива да бъде присъединена към Кралското семейство.

Мегън стои неотлъчно да Кралицата по време на посещението

Въпреки че по всичко личи, че е напрегната, начинът, по който Меган Маркъл общуваше с Нейно Величество предполага, че се подготвила безупречно за случая. Като по протокол тя се движеше винаги с крачка зад Кралицата и според експертите успява да бъде доста дипломатична. Тя се съобразяваше с това да бъде обърната към Нейно Величество, но същевременно се стараеше да изслушва и наблюдава внимателно домакините, казват експерти.

Кралицата и Меган се забавляваха заедно

Най-приятната картина от съвместното посещение беше съвместният кралски, но премерен смях на Меган и кралицата, но имаше ли той по-дълбоко значение? Или някоя от тях разказваше шега? Това определено е най-очарователният кадър, казват специалистите. Кралицата се забавляваше чудесно с Меган. Преплетените и пръсти, отворените длани и откровената ѝ усмивка предполагат, че искрено се наслаждава на присъствието на своята снаха. Позата на Меган е още по-немногозначителна, краката ѝ, кръстосани при глезена, и очарователната ѝ усмивка предполагат, че тя откровено споделя шегата тук.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати