Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Вани за крака с лайка
Преди използване загрейте запарката до умерена температура, излейте в легенче и дръжте краката си в нея, докато се охлади. Помага при изпотяване, неприятна миризма, сърбеж, умора и тежест в краката....
Пилешки Крака на ФурнаПилешките крака се измиват и подсушават. Смесват се желаните подправки и с тях се натриват краката (бедра).
Цвеклото се настъргва на ситно и се смесва със сметаната и пресования чесън. Осолява се и се разбърква....
1
Задушен пачи крак с левурда
Оставете да се задушава, подправете със сол и пипер.
Когато течността се изпари гъбите са готови. Консумирайте топли с хляб, ориз или кускус - по желание.
Задушеният пачи крак с левурда е много вкусно ястие....
Гъби пачи крак с оризНа гъбите пачи крак им трябва много време, за да омекнат.
Тогава добавете предварително измития ориз, когато заври - останалите подправки: солта, черния пипер и чубрицата. Щом оризът се свари, оттеглете от котлона....
3
Как да приготвим ароматна смес за вана
Любителите на глезенето във вана са наясно, че не само топлата вода действа отпускащо. Това правят също така ароматните соли и различни видове пяна.
Медената смес за вана действа много добре на тялото, освен това тя...
Свински уши и крака в тенджера под наляганеМоже да си хапнете от свинските уши и крака в тенджера под налягане....
2
Ориз с пачи крак и домати
Доливаме 3:1 вода: ориз, прибавяме ригана, сол на вкус и оставя ме да поври малко ориза.
Прехвърляме ориза в тава и печем на 200°C фурна до готовност.
Оризът с пачи крак и домати е много вкусен....
Ризото с Пачи крак и бира
Целта е първите да ароматизират ястието, готвейки ги по-дълго с останалите продукти, а втората порция Пачи крак е за да останат цели крехки парченца, които ще оставят по-свеж гъбен вкус и по-добър вид на ястието....
Задушени гъби пачи крак с чесън
Маслото и олиото загрейте в тиган, изсипете нарязаните гъби пачи крак.
Оставете да се позадушат и след това прибавете виното....
Пачи крак в масло и доматен сос
Прибавете го със солта и задушете до готовност пачия крак.
Накрая поръсете пачия крак в масло и доматен сос с магданоз....
Телешки кебап с пачи крак и макарони
В друг съд кипвам бульона и пускам макароните да се сварят.
Отцеждам ги добре. Сервирам ги в чиния и гарнирам с порция телешки кебап....
Телешко с гъби пачи крак на тиган
Почистете и нарежете телешкото бон филе на пържоли. Мариновайте го за половин час с бялото вино, нарязаните магданоз и мащерка, пресованата скилидка чесън, солта и черния пипер.
Междувременно измийте гъбите. По–малките...
Пачи крак с масло, чесън и магданоз
Измийте и подсушете пачия крак. Ако са по-едри, може да ги срежете на две-три.
Изпържете ги за 10-15 минути, докато се изпари водата в тях....