Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Как да си направим очна линия
Носенето на очна линия дава акцент и съсредоточава вниманието върху вашите очи. Използвайте течна очна линия, за да дадете на очите си драматичен вид и ефекта на котешките очи....
Как да си поставим очна линия без грешкаОчните линии на пазара за 3 вида – тип молив, който е с твърда четка и се препоръчва за начинаещи, тъй като поставянето му е много по-лесно, течна очна линия с мека четка и очна линия линия с четка за грим, която се използва...
1
Очна линия в стил Котешко Око
Следва нанасянето на очната линия – започнете от вътрешната част на клепача и с плавни движения издължете линията до края на клепача. Важно е в края му да направите линията малко по-дебела.
4....
Перфектната очна линия! Ето как да я постигнете
Така ще нанесете очната линия перфектно./page
page6. Сменяйте често очната линия
Флаконът с очна линия се използва не повече от два месеца....
Хитринки за по-лесно слагане на очна линия
И макар да си мислите, че нанасянето на очна линия е твърде сложно и непосилно, не се отказвайте веднага.
Това, което ви е нужно, е малко практика и няколко съвета, които ще ви улеснят максимално....
Коя е правилната очна линия според формата на окото?
Нанесете очната линия по линията на миглите, като на едното око трябва да е по-дебела, отколкото на другото....
Очна хипертензия
Какво е очна хипертензия
Очната хипертензия представлява високо вътреочно налягане. Неизправността на дренажа в окото причинява високото налягане.
Очите постоянно отделят бистра течност, наречена вътреочна течност, която...
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
1
Солена сьомга Направи си самИнтересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
1
Милинки Стой си в къщиИзчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно меко тесто и го оставяме да втаса на топло....
1