Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си преправим дънките
Тук ще говорим за универсалните дънки, удобни целогодишно, които всеки има, ако не по няколко, то поне един чифт в гардероба си. Носени през деня, през нощта – те никога няма да излязат от мода.
Но идва моментът, в...
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да изберем вечерна рокля
Най-подходящият плат за такава рокля е нежната коприна.
Ако искате да изглеждате по-слаби във вечерната рокля, изберете тоалет с висока талия....
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Как да си изберем бална рокля
Рокли за фигура тип ябълка
Вечерните рокли за жени с тяло тип ябълка често дават възможност да се видят краката им.
Има два подтипа за ябълки....
Какъв цвят да бъде сватбената рокля?
Когато става въпрос за цвета на сватбената рокля, сякаш необходимостта от избор отпада. По традиция роклята на булката е бяла, тъй като този цвят символизира нейната чистота....
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Да изберем правилната рокля според фигурата си
Не се препоръчва: рокли с ниска талия, тясна, стегната горна и широка, разкроена долна част на роклята
3....
Панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири
Насладете се на тези панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири....
Как да приготвя кашкавал в кори за баница
Откакто разбрах как да приготвя кашкавал в кори за баница, го правя много често....
Диета малка черна рокляАко искате да се отървете от пет килограма, експресната диета „малка черна рокля” е само за вас....
3
Как да си ушием сами удобна лятна рокля?
Ето все пак какво трябва да имате предвид, ако искате да си ушиете сами удобна лятна рокля:
- Когато избирате плат за роклята, имайте предвид, че хлъзгавите материи като сатена например се поддават по-трудно на тропосване...