Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
С какво най-добре се съчетава винотоС какво най-добре се съчетава виното
1
Сухото бяло вино много добре се съчетава с риба, сервирана с тръпчив сос....
С какво се съчетава рибата най-добреС какво се съчетава рибата най-добре
Добре познатите картофи са най-честия избор – не забравяйте, че ако ги приготвяте като салата, може да сложите царевица и кисела краставица, например, за да се разнообрази вкуса й....
С какво се носи дънкова полаС какво се носи дънкова пола
Дънковата пола се съчетава много добре с дънково сако за създаването на спортно-елегантен стил. Можете да съчетаете полата и с дънкова ризка, което ще изглежда младежки небрежно....
Кренвирши в ризаКренвирши в риза
Рулата се нареждат в тавичка и се пекат до златисто. Яйцата се разбиват с киселото мляко и рулата се заливат. Ястието се допича във фурната....
С какво се съчетава царевицатаС какво се съчетава царевицата
Отива много на вкуса на картофи, ориз или каквито и да било видове зеленчуци....
С какво се съчетава тиквата?С какво се съчетава тиквата?
Тиквата се съчетава добре с моркови, спанак, гъби, картофи, сирена и дори с шоколад....
Риза от деним - как да я съчетаемРиза от деним - как да я съчетаем
Дънковата риза ще е актуална дреха тази пролет, но за да изглеждаме добре в нея, е много важно да я съчетаем удачно....
С какво се съчетават броколитеС какво се съчетават броколите
Чудесно съчетание са също и сирена с броколи – независимо какви сирена ще използвате, много си подхождат с този зеленчук....
Питка за добре дошълПитка за добре дошъл
Маята слагам да се активира в съд със захарта, 100 мл от водата или прясно мляко, добавям и 3 с.л. брашно. Разбърквам добре и оставям да шупне във студена фурна за около 20 минути....
Сладко плато Добре дошли!Сладко плато Добре дошли!
Поръсват се. Плодовата салата се слага в средата на платото. Отстрани се нареждат бонбончета. Нападайте сладкото плато Добре дошли!...
Солено плато Добре дошли!Солено плато Добре дошли!
От всички елементи /топчици от сирене, капрезе хапчици и луканка/ се сглобява соленото плато Добре дошли Очакваме Ви!...
Как се носи мъжка риза?Как се носи мъжка риза?
И въпреки че това облекло е едно от най-демократичните, трябва да обръщате особено внимание на това как и с какво комбинирате вашите ризи, за да не изглеждате нелепо и дори смешно....
Коктейлни хапки за Добре дошлиКоктейлни хапки за Добре дошли
Нареждат се в подходяща чиния или поднос. Коктейлните хапки за Добре дошли са готови....
Хапки Добре дошли в БългарияХапки Добре дошли в България
Хапките Добре дошли в България са готови....
Правилата на мъжката ризаПравилата на мъжката риза
1
Но е задължително ризата да е в един цвят, за да може да се комбинира еднакво добре както със сако, така и с жилетка, пуловер или пуловер без ръкави....
1 риза - много комбинации1 риза - много комбинации
Тази обикновена риза би могла да се съчетае с толкова много други дрехи от гардероба ни, така че не само ще изглежда стилно, но и ще бъдете наистина актуални....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Разбийте жълтъка с 10 мл вода и намажете добре кроасаните. Сложете ги в печката за 10 минути, след което намалете температурата на 190 градуса и печете още 5 минути, докато не станат златисто-кафяви....
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
Ето така се осолява сланина....
Правилната риза за всеки поводПравилната риза за всеки повод
Свободното облекло говори, че можете да развихрите фантазията си и да си изберете каквото искате от гардероба, включително и тениска вместо риза....
Как са си ушием дънкова чантаКак са си ушием дънкова чанта
Съветваме ви, да избирате дънки с възможно по-широки крачоли, защото широчината на вашата дънкова чанта ви ще зависи от това....
Топящи се в устата бисквиткиТопящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
Нишестето в него бързо се утаява, затова преди всяко загребване с черпака, тестото трябва да се разбърква добре. В намазнен тиган се изпържват палачинки. От всяка страна се мажат с масло....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
4
Пържат се до зачервяване. Поръсват се топли с пудра захар. Бухтите, които се обръщат сами са готови....