Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кога трябва да се направи изследване за хепатит С?
При появата на подобни симптоми трябва да веднага да се потърси лекарска помощ и да се направят съответните изследвания....
Какви кръвни изследвания да направите, ако не можете да отслабнете
Подбрали сме за вас 10 от най-важните изследвания, които ще ви дадат по-нататъшни насоки за кръвни изследвания да направите, ако не можете да отслабнете....
Изследване за сифилис - какво трябва да знаем?
Изследване за сифилис - какво трябва да знаем?
В болничните заведения начините за изследване на сифилис са два - серологични и лабораторни тестове....
ГушаТъй като гушата е индикатор за проблем в щитовидната жлеза, следва да се направят изследвания, които установяват същността на проблема....
2
Как да се отървем от двойната гуша?
Ефектът на конфронтация трябва да работи. Задръжте позицията за 8-10 секунди, повторете 5-10 пъти....
На каква възраст какво трябва да се консумира
След 6-тия месец трябва да се продължи с кърменето до 2 години с допълнителни хранителни вещества....
Какво трябва да знаем, преди да си направим татуировка?
По тази причина, преди да се подложите на тази процедура, има някои неща, които трябва да обмислите. Ето какво трябва да знаем, преди да си направим татуировка!
Каква точно да бъде татуировката?...
Какво не трябва да се подаряваСпоред древните китайци такъв подарък направо разрязва на две човешката аура, а според древните славяни този подарък предвещава скарване и раздяла....
24
Колко често трябва да си правим изследвания по време на бременност
По време на редовните прегледи, лекарят може да назначи различни изследвания, взависимост от развитието на плода и състоянието на жената....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукПри последния път трябва да се изпари цялата течност.
Карамелизираният лук се оставя да се задуши, захлупен с капак и свален от огъня. Преди да се сервира се посолява....
2
Как да изсушим дренки
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Какво открива микробиологичното изследване
Какви са опасностите по време на самото изследване? Няма конкретни рискове за пациента. За да бъде избегнато замърсяване на пробата, трябва стриктно да се спазват правилата за стерилното ѝ вземане....
Симптоми при гуша
Симптомите на заболяването зависят от това какво е нарушението на щитовидната жлеза – дали функцията нормална, повишена (хипертиреодизъм) или намалена (хипотиреодизъм)....
Симптоми при гуша
При всяко установено увеличение на щитовидната жлеза обаче трябва да се потърси лекарски съвет....
Билки при гушаПродължителността на приемане е месец, след което трябва да се направи месец почивка....
1
Яхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките.
Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Топящи се Маслени Кроасанчета
Стъпката с прегъването и разточването трябва да бъде повторена общо 4 пъти. Обвийте го във фолио и поставете в хладилника за 2 часа.
Разточете тестото за последен път на правоъгълник....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаСлед като изминат 20 дни, може да консумирате директно или да прибавите към ястие от българската кухня.
Ето така се осолява сланина....
3