Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
3
Домашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте. За сиренето използвам домашно краве мляко....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Пилинг маска за лице в домашни условияПилинг маска за лице в домашни условия
Движенията трябва да бъдат по-леки. Лицето ни става гладко и свежо с тази пилинг маска за лице в домашни условия. Ако имате захаросан мен е по добре, защото тогава се постига пилинг ефекта....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Да си направим кайма в домашни условияДа си направим кайма в домашни условия
2
Всеки се е опитвал, поне някога, да си направи кайма в домашни условия. За тази цел на помощ идва незаменимата мелачка. Всъщност, меленето на месото е една лесна стъпка от целия процес....
Да си направим бира в домашни условияДа си направим бира в домашни условия
1
За приготвяне на домашна бира е необходим хмел. Най-добри са хмеловите шишарки с тъмножълт цвят. Те се сушат под навес. За бира ви е необходима мека вода....
Да си направим кичури в домашни условияДа си направим кичури в домашни условия
Да вплетете блясъка на слънцето в косата си в домашни условия е нещо изключително лесно, стига стриктно да следвате указанията по въпроса....
Моцарела в домашни условияМоцарела в домашни условия
Моцарелата в домашни условия е много сполучлива....
Луканка в домашни условияЛуканка в домашни условия
Луканката в домашни условия е чудно мезе, опитайте!...
Как да си направим тофу в домашни условияКак да си направим тофу в домашни условия
Само с две съставки лесно може да приготвите тофу в домашни условия, което да консумирате както самостоятелен продукт, така и като добавка към други вкусни ястия....
Да си направим оризов оцет в домашни условияДа си направим оризов оцет в домашни условия
За приготвянето на оризов оцет са ви необходими повече време, отколкото труд. Оризов оцет ще ви е необходим, ако приготвяте ястия от азиатската кухня. Той добавя по-специфичен и богат вкус на храната. Оризовият оцет се...
Кетъринг хапки в домашни условияКетъринг хапки в домашни условия
С помощта на малък метален ринг изрежете кръгчета от пълнозърнестия хляб, като предварително отстраните корите. Намажете хлебните кръгчета с масло. Обелете краставицата и я нарежете на колелца. С помощта на ринга...
Шарена сол в домашни условияШарена сол в домашни условия
Оставете шарената сол да отлежи поне 1 седмица преди употреба, за да се смесят добре ароматите на отделните подправки....
Бърза лютеница в домашни условияБърза лютеница в домашни условия
Оставете да изстине и пасирайте с пасатор до получаване на хомогенна смес. Напълнете в буркани и стерилизирайте за 15 мин....
Сушени домати в домашни условияСушени домати в домашни условия
Сушените домати в домашни условия се съхраняват на хладно и тъмно място. Срокът им за годност е няколко месеца....
Крем Брюле в домашни условияКрем Брюле в домашни условия
Извадете, оставете леко да се охладят на стайна температура. Поставете ги в хладилника за няколко часа. Извадете охладения крем Брюле в домашни условия....
Тостерен хляб в домашни условияТостерен хляб в домашни условия
Тостерният хляб в домашни условия е готов и може да бъде поднесен за обяд или вечеря....
Овче сирене в домашни условияОвче сирене в домашни условия
Ако обичате сиренето да ви е солено, направете саламура и го сложете вътре. За целта смесете 6 литра вода с килограм морска сол. Овчето сирене в домашни условия е готово....
Пуешка шунка в домашни условияПуешка шунка в домашни условия
Оставете пуешката шунка в домашни условия за 12 часа в хладилник и си хапнете....