Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Няколко полезни компютърни трика, които всеки трябва да знаеНяколко полезни компютърни трика, които всеки трябва да знае
Точно поради тази причина ви представяме няколко полезни компютърни трика, които всеки трябва да знае. Каквото и да инсталирате, не натискайте постоянно бутона Next, а четете внимателно....
Лечение на хемороиди с камшикЛечение на хемороиди с камшик
Рецептата за лечение на хемороиди с отвара от камшик е от книгата “Большая энциклопедия. Лекарственные растения в народной медицине", колектив, 2005...
При хемороиди - мед с медицинска сяраПри хемороиди - мед с медицинска сяра
1
Рецептата за сяра с мед при хемороиди е от книгата на Поля Димитрова - "Лекуване без лекарства", 2012...
Факти за сушито, които всеки трябва да знаеФакти за сушито, които всеки трябва да знае
За да обогатим познанията ви за екзотичното блюдо, сега ще споделим с вас няколко интересни факта за него. Нека започнем с това, че думата суши се свързва с начина на приготвяне на ориза....
Всеки диабетик трябва да знае това за въглехидратитеВсеки диабетик трябва да знае това за въглехидратите
Поради съдържанието им на захар храните, с които трябва да се внимава, са и кексовете, бонбоните, газираните напитки и т.н. Пълна заблуда е, че диабетиците не трябва да ядат хляб....
5 знака за левкемия, които всеки трябва да знае5 знака за левкемия, които всеки трябва да знае
Заболяването се разделя на няколко типа, които се определят от вида мутиращи кръвни клетки, а също и от това колко рано в процеса на клетъчното производство става мутацията....
Факти за Слънчевата система, които всеки трябва да знаеФакти за Слънчевата система, които всеки трябва да знае
Ето някои любопитни факти за Слънчевата система и нейните членове, които не всеки знае. Нашето Слънце е звездата, която стои в центъра на системата от планети. 150 милиона километра я делят от нашата планета....
8 правила при готвенето, които всеки трябва да знае8 правила при готвенето, които всеки трябва да знае
1. Тестените топки, кнедли, пелмени се варят, като се пускат във вряща подсолена вода. Когато са готови, те изплуват на повърхността; 2. Месният бульон се посолява около половин час преди пълното сваряване на месото...
Признаци на топлинен удар, които всеки трябва да знаеПризнаци на топлинен удар, които всеки трябва да знае
Топлинното изчерпване се свежда до няколко фактора - излагане на некомфортно високи температури в продължение на няколко дни и липса на течности....
Дузина неистини за развода, които всеки трябва да знаеДузина неистини за развода, които всеки трябва да знае
Не се обвинявайте, дайте си сметка, че сте получили един хубав житейски живот, позволете на приятелите си да ви подкрепят и смело продължете напред, защото любовта ви дебне на всеки ъгъл....
Чуждите езици, които всеки успешен бизнесмен трябва да знаеЧуждите езици, които всеки успешен бизнесмен трябва да знае
Наскоро американското списание Entrepreneur публикува чуждите езици освен английския, които всеки успешен трябва да знае....
Нещата за готвенето на бекон, които всеки трябва да знаеНещата за готвенето на бекон, които всеки трябва да знае
А ето какво трябва да знаем за свинските гърди. 1. Когато пържим бекона в тиган, трябва да сложим лъжица вода, за да не изгори. Така ще се получи хрупкава коричка; 2....
Важни съвети за безопасност, които всеки родител трябва да знаеВажни съвети за безопасност, които всеки родител трябва да знае
За да ви помогнем, ви предлагаме няколко съвета за безопасност, които всеки родител трябва да знае....
10 забавни факта, които всеки любител на кафето трябва да знае10 забавни факта, които всеки любител на кафето трябва да знае
Никога не можете да знаете твърде много за кафето, защото всеки ден е щастлив ден за тези, които обичат чашата си топло и ароматно кафе. Кафето обединява хората по целия свят....
7 неща у дома, които трябва да чистите всеки ден7 неща у дома, които трябва да чистите всеки ден
За да поддържате мивката спретната, трябва да я изплаквате добре всеки ден....
Какво трябва да знае всяка домакиняКакво трябва да знае всяка домакиня
Извадете сиренето и кашкавала от хладилника няколко часа преди да го консумирате, така ще станат по-вкусни и ароматни....
Неща, които да си повтаряш всеки денНеща, които да си повтаряш всеки ден
Имам толкова много енергия, че мога да се справя Всеки от нас има огромно количество енергия, с която успява да направи себе си най-успешен и щастлив....
Няколко причини да консумирате яйца всеки денНяколко причини да консумирате яйца всеки ден
Така запомняме повече и трудно забравяме нещо, поради което задължително трябва да присъстват в закуската на малките деца; • спомагат за постигане на женската ни цел, а именно постигането на тънката талия....
Гратин с няколко сиренаГратин с няколко сирена
Тази течност трябва почти да покрива картофите и ако е нужно добавете още 1 яйце с прясно мляко. Сложете капака и пъхнете ястието да се пече за около 50 минути на около 200 градуса....
Всеки втори страда от хемороидиВсеки втори страда от хемороиди
1
Хемороидите не са нито банални, нито безобидни, и не бива да бъдат подценявани....
Няколко неща, които ви пречат да спестите париНяколко неща, които ви пречат да спестите пари
Дори да заделяте по-малко, спестяванията ще се трупат и неусетно ще имате пари, с които ще се чувствате сигурни във всеки един момент. Човек винаги трябва има по нещичко за непредвидени ситуации....
Кулинарни тайни, които трябва да знае всяка домакиняКулинарни тайни, които трябва да знае всяка домакиня
Когато варите месо, трябва да имате предвид малък, но съществен нюанс - солите в самия край!...
Кулинарни трикове, които всяка домакиня трябва да знаеКулинарни трикове, които всяка домакиня трябва да знае
11
Да, обаче вкусът им не е като на пресните и затова трябва да се експериментира - всеки има прясно мляко в хладилника, сипете гъбите в тенджера, залейте ги с млякото, посолете и ги оставих за няколко часа така....
Кухненски хитринки, които всяка домакиня трябва да знае!Кухненски хитринки, които всяка домакиня трябва да знае!
1
Ето няколко съвета при готвенето, които може би не знаете, а със сигурност ще ви бъдат от полза: Слагайте в ястията замразените зеленчуци без да ги размразявате предварително....
Зеленчукови тайни, които всяка домакиня трябва да знаеЗеленчукови тайни, които всяка домакиня трябва да знае
Съда трябва да не се похлупва. Дали е пресен карфиолът се разбира, като прекарате ръката си леко по повърхността му. Останат ли по дланта ви дребни бели трохички, това означава, че карфиолът е стар....