Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пет причини да ядем диняПет причини да ядем диня
Запознайте се с 5-те причини да похапвате диня: 1....
Пет причини да започнете да спортуватеПет причини да започнете да спортувате
Основната причина се крие в съзнанието ви....
Пет причини да спрете да се тъпчете със сладко!Пет причини да спрете да се тъпчете със сладко!
Ето и петте положителни причини, заради които да спрем захарта: 1. Подмладяване - или иначе казано, забавяне на процеса на стареене....
Пет причини, пречещи на зачеванетоПет причини, пречещи на зачеването
4
Днес ще ви запознаем с пет причини, пречещи на забременяването. Д-р Георги Стаменов е един от малкото български специалисти, компетентен по проблемите на репродуктивно здраве....
Пет причини да ядем повече морковиПет причини да ядем повече моркови
Произходът на морковите може да бъде проследен във времето преди около 5000 години чрез исторически документи и картини. Никой не знае точно кога са се появили първите моркови, защото много хора ги бъркат за пащърнак,...
Пет причини да ядем повече нарПет причини да ядем повече нар
Ето топ пет на причини, поради които нарът трябва да присъства е менюто ни: 1. Наровете предпазват от сърдечно-съдовите заболявания....
Така се пече ципура на скараТака се пече ципура на скара
Така се пече ципура на скара и се поднася с желаната гарнитура....
Торта за пет минутиТорта за пет минути
Малко преди да изключите, добавете белия шоколад и изчакайте да се разтопи. Оставете крема да се охлади. Сложете вафлите в блендер и ги смелете на дребни трохи....
Пет минутен лимонов десертПет минутен лимонов десерт
В десерти купички или чаши слагате на дъното от натрошените бисквити, отгоре слагате от крема, пак ред бисквити и отгоре крем. Заглаждате го и поръсвате с настъргана лимонова кора този пет минутен лимонов десерт....
Кекс с пет яйцаКекс с пет яйца
2
Разбиваме с миксер 5 яйца с 1 чаена чаша кристална захар, за да се получи пухкава светла смес. Постепенно прибавяме олиото и ванилията....
Пет причини за косопадаПет причини за косопада
Вижте в горната ни галерия основните пет причини за този неприятен проблем....
Пет причини, заради които да обичаме вишнитеПет причини, заради които да обичаме вишните
Ето и няколко причини, полезните вишни да намерят място във вашето меню....
Пет здравословни причини да ядем повече яйцаПет здравословни причини да ядем повече яйца
Ето и 5-те основни причини, поради които трябва по-редовно да включвате яйцата в ежедневните си хранения. 1....
Картофи Fondant (Топящи се картофи на фурна)Картофи Fondant (Топящи се картофи на фурна)
2
Отстраняват се неравностите отстрани, много леко може да се ползва белачката за картофи и леко се подравнява долната им част, за да може да стоят изправени кубчета....
Топящи се картофи на фурна със самардалаТопящи се картофи на фурна със самардала
3
Пекат се около 30 минути, като се разбъркват на двайстата, за да не залепнат....
Отслабване със зумбаОтслабване със зумба
Зумба тренировките варират по своята интензивност....
Как да се запишем в бюрото по труда?Как да се запишем в бюрото по труда?
Тази статия ще ви предостави ясност относно това как да се запишете в Бюрото по труда и какви ползи можете да очаквате от това....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Лука нарежете на филийки, а после на полумесеци. Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Пилешки крилца с топящи се картофки на фурнаПилешки крилца с топящи се картофки на фурна
Наливаме бирата, слагаме алуминиево фолио и печем 30 мин в загрята на 250 градуса фурна в долната част. На 30 минута махаме фолиото и качваме на средата на фурната за още 15 мин или до зачервяваме на месото....
Пет причини да пиете чай Ройбос всеки денПет причини да пиете чай Ройбос всеки ден
Ето пет причини, заради които си заслужава да пиете Ройбос всеки ден: 1....
Пет причини да ядеш повече маруля това лятоПет причини да ядеш повече маруля това лято
Вижте в галерията ни 5 причини да хапваме повече маруля. page1. Марулята е диетична Марулята е нискокалорична. Тя обаче съдържа целулоза, която я прави засищаща храна....
Пет важни причини да ядете фасул по-честоПет важни причини да ядете фасул по-често
В галерията горе вижте 5 важни причини, поради които бобът задължително трябва да присъства в менюто ви. pageБорба против рака Фасулът е богат на антиоксиданти, които са отлични съюзници в борбата с рака....
Пет причини за почерняване на ноктите на кракатаПет причини за почерняване на ноктите на краката
Много бегачи са запознати с потъмняването или почерняването на ноктите на краката. Обикновено то включва синини, мехури или кървене под нокътя в резултат от повтаряща се травма, причинена от удрянето на пръста в обувката...