Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
От посочените продукти се получават 8-10 бр. тънки и еластични палачинки, които не се късат...
Как да не се размазва спиралата?Как да не се размазва спиралата?
Чувствате се красива, когато в края на деня се поглеждате в огледалото и установявате, че … спиралата ви е размазана навсякъде около очите ви, но не и на мястото, на което сте я поставили....
Кейк МолиКейк Моли
2
Извадете от фурната и оставете да се охлади за 10 минути. Вземете кейка Моли от формата и обърнете в чиния. След това го оставете да изстине напълно....
Как да нанасяме черен молив?Как да нанасяме черен молив?
С черен молив в ръка всяка жена се превръща в магьосница, постигайки зашеметяваща визия бързо и лесно. Как да нанасяме черен молив? Трябва да знаете, че черният молив се препоръчва за жени с тъмна коса и очи....
Баница, която не спадаБаница, която не спада
8
Насладете се на една прекрасна баница. Да ви сладко....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Щом видите, че започва да се карамелизира, сипете оцета и 2-3 с.л. топла вода. Оставете да се изпари. Топла вода се добавя още два пъти и се оставя да се изпари....
Как се размразява рибатаКак се размразява рибата
Как да НЕ се размразява риба? Между тези два метода наистина няма причина да опитате нещо друго....
Какъв молив за устни да изберем?Какъв молив за устни да изберем?
След това нанесете червило, отново коригирайте контура с молива и завършете с лек гланц....
Шофьорски кекс, който не съхнеШофьорски кекс, който не съхне
1
Пробвайте шофьорския кекс с клечка да излезе суха, без тесто. Изважда се кексът и охладен се нарязва. Чудесен не само за шофьори, но и за празник! Бон апетит!...
Пържен ориз не по китайскиПържен ориз не по китайски
4
След като се махне от котлона оризът се поръсва с черен пипер, ситно нарязан магданоз и черни маслини....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките. Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Черният ни дроб не понася газираноЧерният ни дроб не понася газирано
За един ден през черния дроб минават около 2000 литра кръв и се филтрират 350 пъти. Черният дроб е основната пречистваща система на тялото ни....
Фънки размаза КрискоФънки размаза Криско
Самочувствието на рапъра Криско беше сериозно наранено, след като Фънки направо го размаза с критиката си в риалити шоуто "Музикална академия"....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
По този начин ще се отцеди кръвта. Нарежете я на парчета. В съда, в който ще я съхранявате, сложете сол на дъното. Върху нея сложете парчетата сланина. Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Сложете ги в печката за 10 минути, след което намалете температурата на 190 градуса и печете още 5 минути, докато не станат златисто-кафяви. Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Пържен патладжан, който не задържа мазнинаПържен патладжан, който не задържа мазнина
Поставете го в купа на дупки, за да се отцеди от сока, който ще пусне. В дълбока чиния сложете брашното. Оваляйте и изтупайте всяко парче от излишното количество....
Нискокалоричен бананов кекс за (не)трениращиНискокалоричен бананов кекс за (не)трениращи
2
За този бананов кекс се пасират бананите, добавят се всички течни съставки при тях, разбърква се добре. След това се прибавят всички сухи съставки и се бърка до получаване на хомогенна смес....