Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашно сирене
Ако имате възможност, използвайте нова тенджера или такава, която се използва само за направата на млечни изделия, защото ако се използва и за друго, може да придаде остатъчен мирис и да развали продукта....
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
За красива кожа - масло от горска ягода
Помага за поддържането на здрава и млада кожа.
Рецептата за масло от горски ягоди е от книгата “Большая энциклопедия. Лекарственные растения в народной медицине", колектив, 2005...
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Храни за млада и красива кожа
Затова пък има начини стареенето да се забави, така че да се радваме по-дълго на млада и красива кожа.
Защото красотата не е само дар от природата, а и резултат от постоянни и правилни грижи....
Панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири
Насладете се на тези панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири....
Как да приготвя кашкавал в кори за баница
Откакто разбрах как да приготвя кашкавал в кори за баница, го правя много често....
Есенни храни за млада и красива кожа
Според експертите в грижата за красотата те имат основна роля в поддържането и възстановяването на еластичността на кожата....
Пет храни за млада и красива кожа
Няма човек, който да не желае да запази кожата си млада, свежа и красива възможно по-дълго време. С течение на годините промените от възрастта стават все по-забележими, което притеснява повече нежния пол....
Подмладяващи билкови кубчета за красива и сияйна кожа
Лечебният ефект на криомасажа се препоръчва при ранни мимически бръчици, тъмни кръгове, проблемна кожа, суха и мазна себорея, акне, възпаления и зачервявания.
За целта е необходимо да си набавим упоменатите съцветия....
Перфектното селфи – ето как да го постигнете
Тайната за перфектното селфи е разкрита. Разберете само тук как стават най-фотогеничните снимки.
Ким Кардашиян без съмнение може да бъде определена като кралицата на селфито. Снимките ѝ красноречиво доказват, че е най-добре...
Свинска мас - тайното оръжие за млада и красива кожа
Можем да заключим, че свинската мас е оръжие за млада и красива кожа....
Яж райски ябълки, за да имаш млада кожа
Райската ябълка или божествен плод, както я наричат, произхожда от Китай и Япония. В превод от гръцки означава божествен огън.
В България се отглежда главно по Черноморието и в градовете Пловдив, Сливен, Хасково, Сандански...