Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Любимия ми сладкиш Агнес
Маслото се оставя при стайна температура да омекне. После се разбъркват пудрата захар и маслото с миксер. След това се добавят орехите, бакпулверът и брашното. Отново се разбъркват.
Отделно се разбиват белтъците на сняг...
Интересни масленки
От яйцата, киселото мляко и останалите продукти се прави по-твърдо тесто и се шприцова върху хартия за печене, разгъната в тава. Пекат се в умерена фурна до готовност. След това се поръсват с пудра захар....
Интересни маслени бисквитиБрашното се слага в дълбока купа и към него се прибавят натрошеното на парчета твърдо масло и ванилията. Продуктите се размесват, докато маслото се усвои.
Слага се пудрата захар и от всичко се прави тесто, което се разточва...
6
Интересни мъфини с овесени ядки
Пасираме в блендер отцедените сливи, киселото мляко, захарта и яйцето.
Прехвърляме ги в купа и към тях добавяме овесените ядки и лимоновите корички.
Разбъркваме и добавяме брашното и бакпулвера.
Отново разбъркваме...
Пилешки бутчета с интересни картофи в пликЗа да бъдат картофите с по-интересна форма, се режат със специално ренде.
Всички продукти се овкусяват с подправки и пликът се затваря. Поставя се в тава, на чието дъно се налива малко вода....
1
Любимия ябълков сладкишИзмиваме ябълките, обелваме и почистваме от сърцевината ябълките. Нарязваме ги на малки кубчета и ги слагаме в намаслена тава.
Поръсваме парчетата ябълки отгоре с канелата и една супена лъжица захар.
В купа разбиваме...
4
Любимия бананов пудинг
Преди сервиране поръсваме любимия бананов пудинг отгоре обилно с бисквитите и украсяваме с резенче от останалия банан и ягодки....
Торта за любимия
В купа разбиваме яйцата със захарта и ваниловата захар в продължение на 10 минути с миксер. Добавяме постепенно олиото. След това прясното мляко и накрая брашното заедно с бакпулвера.
Бъркаме с дървена лъжица. Изсипваме...
Правилата на деловия разговор
По време на деловия разговор трябва да се спазват неписани правила, за да вървят преговорите успешно за вас. Винаги си записвайте....
Любимия кекс с ябълки
Изсипете в намаслена кексова форма и печете любимия кекс с ябълки на 170°C до готовност....
Любимия кашкавал на фурна
Моите лъжици са по-големи от нормалните.
Сместа е за малка тавичка, като аз ползвах с диаметър 20 см и височина 5 см. От това количество продукти се получават 4 средно големи порции.
В купа сложих яйцата, пресятото...
Любимият Таратор
За любимия таратор обелваме си краставичките, след това ги режем на малки кубчета.
Разбъркваме си млякото и сипваме в краставиците. Бъркаме и наливаме водата, след това се разбърква отново....
Любимият сладкиш
В дълбока купа се разбива яйцето. Към него се прибавят захарта и олиото.
Содата се изсипва в киселото мляко и се разбърква докато не шупне, след което се добавя към останалите съставки в купата.
Най-накрая се изсипва...
Любими катмиКомбинирайте и хапвайте катмите с любими сладка.
При желание за повече бройки удвоявате сместа ;)
Любимите катми са готови....
3
Любими ореховки
Ореховите ядки се смилат не много ситно. Към тях се прибавят захарта и брашното. Разбъркват се добре да се размесят сухите съставки.
Добавят се яйцата и се разбърква с лъжица докато се образува гъста лепкава смес. В тавата...
Любимия домашен сладолед с кайсии
Любимият домашен сладолед с кайсии се поръсва с кокосови стърготини.
Любимия десерт за летните жеги....
Празнична бисквитена торта за любимия
Приготвят се поотделно двата пудинга, според описанието на опаковката. Овкусяват се с ванилиите. Единият се оцветява с боята. Разбърква се добре.
В силиконова форма за кекс се насипва по малко от оцветения пудинг....
Лесна бисквитена торта за любимияЛесна бисквитена торта за любимия е идеалното решение, когато подготвяте меню за Свети Валентин....
2