Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Палачинки, които не се късатОт посочените продукти се получават 8-10 бр. тънки и еластични палачинки, които не се късат...
5
Семейство Ритон се разпада! Изловиха Катя в изневяра
Семейство Ритон е на път да се разпадне. Здравко е бесен, след като излови Катя да се среща с друг мъж и то – в хотелска стая.
Здравко е бесен от ревност. Странната случка се е разиграла в столичен ресторант....
Как да не ни се разпадат картофените кюфтета?Подготовката им не изисква специални кулинарни умения, но много често се разпадат. Затова ще ви напиша няколко съвета, с които гарантирано ще спрете разпадането на картофите....
1
Защо днешните връзки се разпадат толкова бързо
Мъжете се държат много по-женски, а жените много по-мъжки – факт, който води до бързо разпадащи се връзки и самотно живеещи мъже и жени....
Как да направим торта на етажи, за да не се разпадаПо същия начин се правят някои по-леки оси около средната, те няма да позволят на тортата да се разпадне отстрани....
1
Шофьорски кекс, който не съхнеИзважда се кексът и охладен се нарязва.
Чудесен не само за шофьори, но и за празник!
Бон апетит!...
1
Пържен ориз не по китайскиОризът се измива и сварява в подсолена вода. След като е готов се изцежда и се измива със студена вода. В тенджера се слага зехтин да загрее.
Когато зехтинът е готов към него се добавя едро нарязан лук....
4
Бракът на Клинт Истууд се разпада
82-годишната екранна легенда и съпругата му 47-годишната Дина Руиз, живеят поотделно, което подхранва слуховете, че двамата са разделени.
Телевизионната водеща наскоро замести своя колежка, като чете новините в продължение...
Топящи се Маслени Кроасанчета
Сложете ги в печката за 10 минути, след което намалете температурата на 190 градуса и печете още 5 минути, докато не станат златисто-кафяви.
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаПо този начин ще се отцеди кръвта. Нарежете я на парчета.
В съда, в който ще я съхранявате, сложете сол на дъното. Върху нея сложете парчетата сланина. Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода....
3
Нискокалоричен бананов кекс за (не)трениращиЗа този бананов кекс се пасират бананите, добавят се всички течни съставки при тях, разбърква се добре.
След това се прибавят всички сухи съставки и се бърка до получаване на хомогенна смес....
2
Пържен патладжан, който не задържа мазнина
Имате перфектния пържен патладжан, който не задържа мазнина....
Бухти, които се обръщат самиКотлонът трябва да е на средна температура, за да не прегарят бързо бухтите и да останат сурови отвътре.
Пържат се до зачервяване.
Поръсват се топли с пудра захар.
Бухтите, които се обръщат сами са готови....
4
Как се прави перлена захар
покажа в галерията от снимки и двата вида домашно приготвени захарни перли, включително и оригиналните перли, разликата е очевадна, те са почти еднакви по размер и приличат на малки чисто бели перли, за съжаление у нас не...
Топящи се в устата бисквитки
По принцип тези топящи се в устата бързи и икономични бисквитки може да се направят без кокосово масло само с олио ( 1ч.ч.) - аз имах и реших 50/50....
Как се правят домашни тортелини
В следващите редове ще видите Как се правят домашни тортелини - вкусна рецепта, която ще ви стане любима.
В купа пресейте брашното и в средата направете кладенче....
Топящи се в устата манатарки
Щом станат леко златисти, се добавя маслото и нарязаният на ситно чесън и се пържат още няколко минути.
Гъбите в масло се овкусяват с оцет и магданоз и се сервират още топли....
Как се прави шарена сол
Това е така, защото шарената сол може да се използва върху различни сирена, запеканки и по-солени ястия, което изисква тя да не е прекалено солена....
Бухти, които се обръщат сами
Брашното се пресява заедно с бакпулвера и солта.
Яйцата се разбиват леко с телена бъркалка. Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията.
Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Бухти, които се обръщат сами
Щом се надуят, сами ще започнат да се обръщат.
Щом са готови, поръсете бухтите, които се обръщат сами с пудра захар....
Тесто за мекици, което не задържа мазнина
Тестото не се премесва, късат се топчици колкото мандаринка, разтеглят се с ръка, прави се дупка в средата и се пържи в сгорещеното олио.
Мекичките са меки като пандишпан и най-вече - не са мазни!...
Кюфтета на тиган, които не задържат мазнина
Загрява се тиган, само се намазва с малко олио и по скоро печем кюфтетата в тигана от двете страни до апетитен загар, затова и не задържат мазнина....