Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
5
От посочените продукти се получават 8-10 бр. тънки и еластични палачинки, които не се късат...
Ето как да се изтриете окончателно от ИнтернетЕто как да се изтриете окончателно от Интернет
Истината е, че човечеството става все по-зависимо от Интернет и компютърните технологии. Оказа се обаче, че май има лек срещу тази зависимост....
Ето как да се превърнеш жената на мечтите муЕто как да се превърнеш жената на мечтите му
Ето как да се превърнете в жената на мечтите му: Запознайте се с представите му за любов Мъжете не обичат като жените и е добре да разберете как той разбира най-великото чувство....
Ето как никога да не се разболяватеЕто как никога да не се разболявате
За съжаление няма как да се избегне контактът с бактерии и вируси в училище или на работа. Но, ако се опитате да живеете по-здравословно, това ще подобри имунитета и цялостното ви здравословно състояние, така че организмът...
Баница, която не спадаБаница, която не спада
8
Насладете се на една прекрасна баница. Да ви сладко....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Щом видите, че започва да се карамелизира, сипете оцета и 2-3 с.л. топла вода. Оставете да се изпари. Топла вода се добавя още два пъти и се оставя да се изпари....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Ето как да се превърнем в по-щастлива версия на себе сиЕто как да се превърнем в по-щастлива версия на себе си
В този ред на мисли ето как да се превърнем в по-щастлива версия на себе си. Станете 30 минути по-рано. Това ще промени целия ви ден....
Шофьорски кекс, който не съхнеШофьорски кекс, който не съхне
1
Пробвайте шофьорския кекс с клечка да излезе суха, без тесто. Изважда се кексът и охладен се нарязва. Чудесен не само за шофьори, но и за празник! Бон апетит!...
Пържен ориз не по китайскиПържен ориз не по китайски
4
Оризът се измива и сварява в подсолена вода. След като е готов се изцежда и се измива със студена вода. В тенджера се слага зехтин да загрее. Когато зехтинът е готов към него се добавя едро нарязан лук....
Хипарството отново е на мода! Ето как да се превърнеш в бохо мацкаХипарството отново е на мода! Ето как да се превърнеш в бохо мацка
Както знаете модата непрекъснато се сменя и визии, които са били модерни в миналото, пак са актуални. Ето защо не бива да се учудвате, че бохемиският хипи стил отново е предпочитан сред младите. Роклите, туниките и полите...
Без секс може, без интернет – неБез секс може, без интернет – не
По хамлетовски в настоящия момент пред човечеството стои дилемата интернет или секс....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките. Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Сложете ги в печката за 10 минути, след което намалете температурата на 190 градуса и печете още 5 минути, докато не станат златисто-кафяви. Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
След като изминат 20 дни, може да консумирате директно или да прибавите към ястие от българската кухня. Ето така се осолява сланина....
Пържен патладжан, който не задържа мазнинаПържен патладжан, който не задържа мазнина
Поставете го в купа на дупки, за да се отцеди от сока, който ще пусне. В дълбока чиния сложете брашното. Оваляйте и изтупайте всяко парче от излишното количество....
Нискокалоричен бананов кекс за (не)трениращиНискокалоричен бананов кекс за (не)трениращи
2
За този бананов кекс се пасират бананите, добавят се всички течни съставки при тях, разбърква се добре. След това се прибавят всички сухи съставки и се бърка до получаване на хомогенна смес....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Намалявайте степените, докато не получите желаната от вас дебелината. Хубаво разстелете корите и ги оставете да изсъхнат за около 12 часа. Начупете юфката и я сложете в голяма тава....