Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Козунак с три вида плънкаКозунак с три вида плънка
Увеличавам градусите на фурната на 150°C и следа козунака с три вида плънка. Рецептата за козунак е изпълнена....
Орехчета с три вида кремОрехчета с три вида крем
От полученото меко тесто от посочените продукти оформяме топчета, малко по-големи от лешник. С тях запълваме формичките, предварително намазани с олио и затоплени. Крем 1 Разбиваме маслото с пудра захар до побеляване....
Соленки с три вида сиренаСоленки с три вида сирена
Стават бързо и трябва да се внимава с тях, щом са порозовяли, трябва да ги извадите от фурната. Тавата се намазва с масло. Сервират се топли или студени. П.П....
Три вида вкусни оризови палачинкиТри вида вкусни оризови палачинки
Представям ви три различни вида оризови палачинки, защото стандартните такива палачинки са малко безвкусни заради самото брашно. Пригответе си три различни купи, в които ще бъркате различните смеси....
Пирожки с три вида брашноПирожки с три вида брашно
Пирожките с три вида брашно са готови....
Гювеч с три Вида МесоГювеч с три Вида Месо
4
Гювечът с три Вида Месо е готов....
Хляб с три вида брашноХляб с три вида брашно
Смесват се сухите съставки и се омесват добре. Отделно се смесват течните съставки и към тях постепенно се прибавят сухите. Омесва се меко тесто. Оставя се да втаса за около час. Втасалото тесто се омесва и от него се...
Кифлички с три вида сладкоКифлички с три вида сладко
1
От вечерта изкарвам всички продукти да са на стайна температура. Пресявам брашното и активирам маята с малко топло мляко, захар и брашно. Яйцата разбивам добре и добавям останалото мляко....
Три вида месо със зеленчуциТри вида месо със зеленчуци
Измиваме месото и го слагаме в купа. В отделен съд смесваме виното, пасирания чесън, розмарин на вкус, олио, черен пипер и сол. С така получената марината поливаме месото и притискаме добре. Оставяме на хладно за 2 часа...
Дюнер с три вида дресингДюнер с три вида дресинг
Най-накрая се слага от другите два вида сос. Питката се навива и се разрязва на две....
Зеле с три вида месоЗеле с три вида месо
Нарязваме зелето и го слагаме в глинен гювеч. После слагаме подправките, сухия чесън и нарязания на ситно стрък праз. Рендосваме моркова и го слагаме и него в гювеча, след това пасираме доматите в консервната кутия и...
Юфка с три вида сиренеЮфка с три вида сирене
Намажете с мазнина съд за печене /хубаво е да е глинен/. В голям съд загрейте маслото и олиото на умерен огън. Задушете лука, чушките и чесъна за 3-4 минути, докато омекнат. Добавете брашното....
Кифли с три вида брашноКифли с три вида брашно
Размекваме маста, като я оставяме на стайна температура или леко на микровълнова. Стопляме си леко прясното мляко. Водата също. Във водата слагаме кубчето мая, захарта и 2-3 с.л. брашно и разбъркваме с лъжица. Оставяме...
Гюлбаши с три вида месоГюлбаши с три вида месо
След изтичане на времето за печене на гювеча с месо(2 часа), изключвате фурната, отстранявате капака и оставяте гюлбаши с три вида месо във фурната за около 10 минути....
Ориз с три вида месоОриз с три вида месо
Отгоре залейте всичко с бульоните, в които сте варили месото (ако не ви достига бульона, долейте вода). Печете ориза с три вида месо на 200 градуса за около час....
Капама с три вида месоКапама с три вида месо
1
Важно е да не забравяме да слагаме и подправки и лук между редовете. Заливаме накрая с вино и олио, може да се добави и малко вода (50 мл)....
Сач с три вида месоСач с три вида месо
3
Разбъркваме хубаво и слагаме в загретия глинен сач (сачът се слага на студен котлон, иначе ще се спука), често разбъркваме, за да не остане сурово месото....
Кремсупа с три вида сиренаКремсупа с три вида сирена
Кремсупата с три вида сирена е готова....
Локумки с три вида локумЛокумки с три вида локум
1
Добър апетит с моите локумки с три вида локум! Нека ни е вкусно и цветно!...
Ризото с три вида гъбиРизото с три вида гъби
Декорираме с още пармезан ризотото с три вида гъби....
Бюреци с три вида сиренеБюреци с три вида сирене
Бюреците с три вида сирене са готови....
Торта с три вида шоколадТорта с три вида шоколад
Оставете за една нощ в хладилник тортата с три вида шоколад....
Гофрети с три вида брашноГофрети с три вида брашно
Когато сместа е готова, внимавайте да не ги загорите вкусните гофрети по време на печенето на на горфретника. Поднесете гофрети с три вида брашно за закуска с гарнитура по избор....
Зеленчуци с три вида сосЗеленчуци с три вида сос
Сос 1: Майонезата и чесънът се разбъркват и поръсват с белия пипер. Сос 2: Зехтинът и балсамовият оцет се смесват и овкусяват със солта и черния пипер. Сос 3: Разбъркват се киселото мляко, лимоновият сок и зеления...
Пица с три вида сиренеПица с три вида сирене
Изважда се от фурната и се покрива с трите вида сирене. Осолява се и се поръсва с черния пипер. Пече се около 10 мин., докато промени цвета си в златистокяфява....