Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да изберем официална рокля?
Не забравяйте да обърнете достатъчно внимание също така на обувките и чантата към официалната рокля.
Спазвайки тези лесни и простички съвети, ще можете лесно да изберете перфектната официална рокля за вас....
Как да си изберем бална рокля
За да създадете наистина стилен външен вид, има смисъл да изберете рокля в съответствие с типа на фигурата си.
Основната задача на идеалната вечерна рокля е да увеличи максимално достойнството на фигурата....
Да изберем правилната рокля според фигурата си
Не се препоръчва: рокли с ниска талия, тясна, стегната горна и широка, разкроена долна част на роклята
3....
Вечерна Салата
Майонезата и изварата се объркват до получаване на еднородна смес.
Нарязва се копърът и шунката на дребни кубчета, зелето се настъргва на ренде, както и обелената и почистена ябълка.
Всички продукти се объркват с...
Вечерна баница
Като я извадим, ако имаме все още масло, мажем отгоре и я завиваме с кърпа нашата вечерна баница....
Как да изберем идеалната празнична рокля според типа фигура
/page
pageЯбълка – подходящи за вас са правите рокли, рокля тип балон, рокля с джобове, рокля тип риза и рокля със захапка....
Вечерна салата с пилешко
Ако не разполагате с готов, може да си направите по ваш вкус.
Декорирам с маслини.
Салатката е перфектна за вечеря - лека и засищаща....
Как да преправим рокля?
Тогава сте изправени пред дилемата да дарите ли роклята, респ. да я хвърлите в кофата или да се опитате да я преправите и ако да, как се преправя рокля....
Дрехи за момичета - 3 съвета каква рокля да изберете
Как да изберете идеалната рокля за дъщеря си?
Перфектното прилягане е нещо изключително важно при избора на момичешки рокли....
Избери бална рокля според фигурата си
За да прикриете проблемната зона, изберете рокля с висока талия. Ако искате да експериментирате, то подходящи са тоалетите от две части – пола с висока талия и банду./page
page3....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Лесна вечерна манджа с пиле и оризСипах водата и оставих лесната манджа с ориз да се вари, докато стане оризът.
Нека ви е сладко с моята лесна вечерна манджа с пиле и ориз, защото на мен ми е :)...
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....