Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Десерт Фитнес
1. Пригответе платката:
а) смелете леко в блендер овесените ядки;
б) смелете едро лешниците;
в) разтопете леко маслото (без да се разделят двете фракции);
г) смесете до еднородност всички продукти (овесените ядки, мед...
Супа Фитнес
Слага се вода в тенджера на котлон, като може малко да я посолим. Докато тя завира, започваме да приготвяме зеленчуците.
Първо, измиваме и нарязваме на купчета морковите. Ако така не ви харесват и ви идват много едри,...
Фитнес палачинкиОбръщате готовите от едната страна фитнес палачинките да се изпекат от другата....
14
Салата Фитнес
Начукайте тънко пилешкото месо, като го посолите със сол, черен пипер и сока от 1/2 лимон. Оставете да престои за 10 минути и го изпечете в тиган със съвсем малко мазнина или грил.
През това време почистете всички зеленчуци...
Диетична фитнес закускаДиетична фитнес закуска за любителите на здравословното хранене и диетичните рецепти....
3
Морковени фитнес бисквитки
Печете фитнес бисквитките в загрята на 150 градуса фурна за 1 час или докато станат достатъчно хрупкави....
Здравословен фитнес сандвич
Филийките се намазват с маслото.
Върху тях се подреждат филенцата, кашкавалът се настъргва, украсяват се с парченца от зеления пипер и нарязаните на колелца маслинки.
Поръсват се с подправки /чубрица, риган, босилек...
Пролетен хайвер
Количеството на продуктите е според вкуса.
Яйцата, сиренето и киселите краставички се настъргват на дребното на рендето.
Лука също се нарязва много на дребно. По желание добавяте и малко червен пипер. Всичко се смесва...
Пролетен венец
Лукът и спанакът се задушават в малко олио. Добавете разбитите яйца и разбъркайте добре.
Добавете нарязания на кубчета кашкавал. Посолете и поръсете с черен пипер.
Свалете плънката от котлона и оставете да се охлади...
Пролетен пудинг
Измийте и нарежете лапада и киселеца, прибавете магданоза, посолете и задушете 6-7 мин., отцедете сместа и я накълцайте на ситно.
Сварете в млякото ориза, посолете го и го оставете да се охлади, след което го смесете със...
Пролетен омлет
Ако тиганът е с термоустойчива дръжка, може да се сложи във фурна за кратко за по-хубав загар на вашия пролетен омлет....
Фитнес хляб със сусам
Разтворете маята в малко топла вода, като прибавите захарта и една супена лъжица брашно. Оставете маята да шупне.
Изсипете брашното в купа. Прибавете солта и зехтина. Изсипете маята. Добавете около 2 ч.ч. топла вода....
Фитнес кюфтенца с булгур
Зелиниите се измиват добре и се почистват. Копривата се попарва предварително във вряла вода. Лападът се нарязва на лентички и се остава в купа.
В купата се добавя вече попарената коприва, като се нарязва и тя.
В тенджера...
Пролетен миш-машСервирайте този вкусен пролетен миш-маш, докато е още топъл, поръсен с магданоз.
Върви много добре с прясно изпечен хляб или чеснова пърленка.
Добър апетит!...
2
Пролетен агнешки гювеч
Месото се измива, подсушава се и се нарязва на парчета. Изпържва се в загрятото олио.
Добавят се последователно нарязаният на дребно кромид, морковите, целината и доматите.
Поръсва се червения пипер.
Залива се...
Зелен пролетен тартЗа тестото за тарт сипете брашното и солта в купа и към тях налейте виното и зехтина.
Омесете гладко и меко тесто и го оставете за 10 минути да се отпусне и почине. Ако е много меко, поръсете си допълнително брашно....
1
Домашен пролетен сладкиш
Бисквитите и бадемите се смилат на прах.
Маслото се разтапя и се смесва с бисквитено-бадемовия прах.
Като се охлади сместа, се разстила по дъното на съда, в който ще бъде приготвена тортата. Получава се блат без печене...
Полезен пролетен бургер
Спанака сложете за 2 минути във вряла вода, след което отцедете, почистете и накълцайте. Картофите се сваряват, след което се белят и настъргват. Тиквичките рендосайте, посолете и оставете да пуснат вода (поне 15 минути)....
Двуцветен пролетен хляб
Пресейте брашното, добавете маята, разтворена в малко мляко със захарта, солта, олиото, яйцето и останалото прясно мляко.
Замесете меко тесто, разделете го на две равни части. Едното тесто го оставете бяло, в другото...
Пролетен ягодов пай
Разбийте яйцата и захарта до получаване на пухкав крем. Прибавете олиото, ваниловата захар и прясното мляко, отново разбъркайте много добре.
На части добавете предварително пресятото с бакпулвера брашно, като бъркате непрекъснато...