Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да разпознаем оригиналния парфюм?Как да разпознаем оригиналния парфюм?
Цветът на парфюма - Известните марки парфюми не използват почти никаква боя за своите парфюми, за това и всички оригинални парфюми най-често са със светъл цвят....
Пет признака, с които оригиналният парфюм се различава от ментетоПет признака, с които оригиналният парфюм се различава от ментето
Следете за тези знаци, когато си купувате парфюм./page page5. Шишенцето Дори квадратните шишенца на оригиналния парфюм не са с остър край, а със заоблен....
Парфе с малиниПарфе с малини
Отгоре излейте малиновото парфе и сложете в хладилник за 4-5 часа да стегне. След това отгоре плътно се украсява с малини....
Парфе с тикваПарфе с тиква
Готови ли сте за парче парфе с тиква?...
Парфе в чашкаПарфе в чашка
Парфето в чашки се оставя да стегне в хладилник за поне 2 часа....
Парфе с плодовеПарфе с плодове
Връща се в камерата да се стегне хубаво за около 30 мин готовото парфе. Вкусно парфе с плодове!...
Парфе с мюслиПарфе с мюсли
Разбийте сметаната на пухкав крем, но не прекалявайте. Към нея добавете млякото, смесено със захарта и лимоновата кора. Прибавете желатина, предварително накиснат в малко студена вода и после разтопен на водна баня...
Парфе с ягодиПарфе с ягоди
1
Пригладете така, че основата да е равна и върнете в хладилника. Изчакайте поне 2 часа да се желира сместа....
Парфе с боровинкиПарфе с боровинки
Така приготвената смес за парфе изсипваме върху изстиналия блат и пъхаме в хладилника за 1 час. След това отделяме стените от дъното на формата и украсяваме боровинковото парфе с пресни боровинки по желание....
Парфе с нарПарфе с нар
Украсяваме със зърна от нар и прибираме за 2-3 часа във фризер за да стегнат....
Парфе с желатинПарфе с желатин
1
Отгоре излейте сместа и сложете парфето в желатин за 4 часа в хладилник преди да поднесете. Готовото парфе се потапя за кратко в съд с топла вода и веднага обръщаме внимателно върху поднос....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Сабайон парфе с прасковиСабайон парфе с праскови
За около минута се разбиват яйцата със захарта. Добавя се ром, а и прясното мляко, и се вари на слаб котлон при непрекъснато бъркане до сгъстяване на соса. Прасковите се потапят за около 30 секунди в кипнала вода, като...
Млечно парфе с плодовеМлечно парфе с плодове
Може да сложите още плодове по ваш вкус. Важно е всички плодове да са "потопени" в сместа. Оставете в хладилник за 3-4 часа....
Шоколадово парфе в чашаШоколадово парфе в чаша
Шоколадовото парфе в чаша е готово....
Сметаново парфе с къпиниСметаново парфе с къпини
Разбийте сметаната с пудрата захар. Разтворете желатина в студена вода и след като набъбне, го затоплете на водна баня до пълното му разтваряне. Прибавете желатина към сметаната и разбъркайте до еднородност. Облепете...
Парфе с кисело млякоПарфе с кисело мляко
След като заври, сваляме от огъня и оставяме да изстине....
Шоколадово парфе с портокалШоколадово парфе с портокал
Оставете в хладилник да стегне и след около 3 часа парфето е готово за сервиране....
Ягодово парфе с бишкотиЯгодово парфе с бишкоти
Поставете отново в хладилник да стегне и поднесете ягодовото парфе с бишкоти....
Торта Парфе с бисквитиТорта Парфе с бисквити
4
С миксер разбивате яйцата със захарта на пяна, брашното прибавяте на етапи, като бъркате с шпатула. Печете в ринг със свалящо се дъно, като на дъното поставяте хартия за печене. Печете блата в умерена фурна. Преместете...
Шоколадово парфе с ягодиШоколадово парфе с ягоди
Формите парфе се изваждат от хладилник, потапят се за кратко в гореща вода и се обръщат в чинии. Отстрани се украсява с ароматните ягоди и се поднася....
Шоколадово парфе с бисквитиШоколадово парфе с бисквити
Нашето шоколадово парфе с бисквити е готово....
Ягодово парфе с ментаЯгодово парфе с мента
Пъхаме нашето парфе в хладилника поне за 5 часа. Накрая махаме стените на формата и украсяваме сметановия десерт с цели ягоди. Получава се невероятно парфе с ягоди. Да ви е сладко!...