Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да разпознаем оригиналния парфюм?
Цветът на парфюма - Известните марки парфюми не използват почти никаква боя за своите парфюми, за това и всички оригинални парфюми най-често са със светъл цвят....
Пет признака, с които оригиналният парфюм се различава от ментето
Следете за тези знаци, когато си купувате парфюм./page
page5. Шишенцето
Дори квадратните шишенца на оригиналния парфюм не са с остър край, а със заоблен....
Парфе с малини
Отгоре излейте малиновото парфе и сложете в хладилник за 4-5 часа да стегне. След това отгоре плътно се украсява с малини....
Парфе с плодове
Връща се в камерата да се стегне хубаво за около 30 мин готовото парфе.
Вкусно парфе с плодове!...
Парфе с мюсли
Разбийте сметаната на пухкав крем, но не прекалявайте.
Към нея добавете млякото, смесено със захарта и лимоновата кора.
Прибавете желатина, предварително накиснат в малко студена вода и после разтопен на водна баня...
Парфе с ягодиПригладете така, че основата да е равна и върнете в хладилника. Изчакайте поне 2 часа да се желира сместа....
1
Парфе с боровинки
Така приготвената смес за парфе изсипваме върху изстиналия блат и пъхаме в хладилника за 1 час.
След това отделяме стените от дъното на формата и украсяваме боровинковото парфе с пресни боровинки по желание....
Парфе с желатинОтгоре излейте сместа и сложете парфето в желатин за 4 часа в хладилник преди да поднесете.
Готовото парфе се потапя за кратко в съд с топла вода и веднага обръщаме внимателно върху поднос....
1
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Сабайон парфе с праскови
За около минута се разбиват яйцата със захарта. Добавя се ром, а и прясното мляко, и се вари на слаб котлон при непрекъснато бъркане до сгъстяване на соса.
Прасковите се потапят за около 30 секунди в кипнала вода, като...
Млечно парфе с плодове
Може да сложите още плодове по ваш вкус.
Важно е всички плодове да са "потопени" в сместа.
Оставете в хладилник за 3-4 часа....
Сметаново парфе с къпини
Разбийте сметаната с пудрата захар.
Разтворете желатина в студена вода и след като набъбне, го затоплете на водна баня до пълното му разтваряне.
Прибавете желатина към сметаната и разбъркайте до еднородност.
Облепете...
Шоколадово парфе с портокал
Оставете в хладилник да стегне и след около 3 часа парфето е готово за сервиране....
Ягодово парфе с бишкоти
Поставете отново в хладилник да стегне и поднесете ягодовото парфе с бишкоти....
Торта Парфе с бисквитиС миксер разбивате яйцата със захарта на пяна, брашното прибавяте на етапи, като бъркате с шпатула.
Печете в ринг със свалящо се дъно, като на дъното поставяте хартия за печене. Печете блата в умерена фурна.
Преместете...
4
Шоколадово парфе с ягоди
Формите парфе се изваждат от хладилник, потапят се за кратко в гореща вода и се обръщат в чинии. Отстрани се украсява с ароматните ягоди и се поднася....
Ягодово парфе с мента
Пъхаме нашето парфе в хладилника поне за 5 часа.
Накрая махаме стените на формата и украсяваме сметановия десерт с цели ягоди. Получава се невероятно парфе с ягоди. Да ви е сладко!...