Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Най-доброто печено пиле върху бутилка
Периодично може да проверявате печеното пиле, да го поливате с отделилото се в тавата сосче и да въртите тавичката от време на време докато пилето на шише се изпече равномерно....
Най-доброто пълнено пиле с ориз
Рецептата ми за пълнено пиле с ориз и сини сливи е много лесна да се направи и с няколко стъпки ще получите едно ястие идеално за обяд в неделя. Пълненото с ориз пиле също е идеално за празничните трапези като повод за коледния...
Интимна гимнастика
Тайната на интимната гимнастика се е предавала още по времето на гейшите. Тази тренировка била сред основните занимания от обучението им, въпреки че сексът въобще не е влизал в задълженията им....
Пилатес - медицинската гимнастика
За да преодолее физическите си недъзи, започва да се занимава със спорт - ски, гмуркане и гимнастика. По-късно разработва системата си, която има одобрението на лекарите вече почти цял век....
Гимнастика за очи
С помощта на гимнастика за очите може да отпуснете очните си мускули, които постоянно са под напрежение. Тази гимнастика има допълнителен ефект – бръчките, които се получават около очите, се изглаждат....
Гимнастика със стола
Единственото, което ще трябва да прескочите по време на тренировките, е да си стоите на него.
Според желанието, времето и целта, гимнастиката със стол може да трае от пет минути до един час....
Фунийки от едно времеПриготвяне на крема:
Всички съставки за домашните фунийки се слагат заедно в тенджера. Разбърква се с бъркалка на ръка.
Слага се на котлона и се бърка до сгъстяване. След това се сваля и оставя да изстине.
Приготвяне...
1
Меденки от едно времеВ купа и с помощта на миксер разбийте меда, яйцата, захарта, содата, какаото, олиото и подправките.
Изсипете брашното на кухненския плот направете кладенче. Сложете сместа от яйцата вътре и замесете тесто. Завийте тестото...
1
Масленки от едно времеВ купа сипваме разтопена свинска мас, пудра захар и ванилия. Разбърква се с телена бъркалка да се разтопи захарта. Добавя се цяло яйце, аз сложих само един белтък и отново се смесват продуктите.
На два пъти прибавяме...
4
Локумки от едно време
Маята се разтваря в топлото мляко и захарта. Оставят се за 10 минути да шупне.
Яйцата (без 1 жълтък - за намазване) се разбиват. Свинската мас се стапя. Брашното се пресява.
Към маята се прибавя свинската мас, яйцата...
Еклерите от едно време
Охладените еклери от едно време вече може да се хапват.
Вкусотия от едно време!...
Коктейл Време за мъже
Можем вече да изпробваме готовия коктейл Време за мъже и да преценим дали си заслужава....
Сладолед като едно времеЗа този истински домашен сладолед разделете белтъците от жълтъците.
В жълтъците добавете 3 лъжици захар и разбийте с миксер.
Налейте 100 мл студено мляко и всичко разбъркайте отново с миксера.
В тенджера сложете...
1
Балатонките от едно време
Подредете балатонките от едно време в тава, застлана с хартия за печене и на достатъчно разстояние една от друга.
Намажете ги със заделения жълтък....
Бухтички от едно време
Бухтичките от едно време са много вкусни, опитайте!
Източник: Вкусни рецепти с Валерия...
Бухти за 0 време
Готови са за кратко време.
След това се вадят и се слагат в купа със салфетка, за да се отцедят от излишната мазнина.
Бухтите за 0 време са готови....
Пърленки от едно времеПресейте брашното и го сложете в дълбока купа, добавете солта и разбъркайте хубаво.
Направете кладенче, в средата добавете натрошената мая, захарта, налейте малко от водата и разбъркайте маята с пръсти, оставете за 2-...
1
Кренвирши от едно времеОбелваме кренвиршите и ги разцепваме по дължина от едната страна.
В отвора поставяме нарязан на ленти кашкавал.
Подреждаме в тавичка и запичаме за 10 минути, докато се разтопи кашкавалът.
Нарязваме доматите на...
1
Рогчетата от едно времеРазтворете в хладката вода маята+ захарта.
Отделно разбийте едното яйце+олиото. Сипете брашното в купа+солта и направете кладенче. Сипете сместа с маята и сместа с яйцето. С помощта на лъжица започнете да поемате постепенно...
10
Мекиците от едно време
Взимаме дълбока купа и в нея слагаме маята, захарта, солта и вода. Разбъркваме хубаво и прибавяме брашното постепенно, като гледаме да стане на много гъста каша.
Брашното се слага постепенно, защото има разлика в марките...