Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Робърт де Ниро стана дядо за втори пътРобърт де Ниро стана дядо за втори път
Рафаел е син от брака на Робърт де Ниро с първата му съпруга Даян Абът, за която е женен от 1976 до 1988. През 1997 актьора се жени за настоящата си съпруга Грейс Хайтауър....
Робърт Де Ниро отваря японски ресторант в Черна ГораРобърт Де Ниро отваря японски ресторант в Черна Гора
Легендарният актьор Робърт Де Ниро и приятелят му, японецът Нобуюки Мацухиса, ще открият японски ресторант в Черна гора....
Робърт Де Ниро изпраща подаръци за кучето на Брадли КупърРобърт Де Ниро изпраща подаръци за кучето на Брадли Купър
Холивудската легенда Робърт Де Ниро бе очарован от домашният любимец на колегата си Брадли Купър, на снимачната площадка на "Неограничени"....
Кариерата на Робърт де Ниро затъва заради прахосничеството на жена муКариерата на Робърт де Ниро затъва заради прахосничеството на жена му
Актьорът Робърт де Ниро вече е принуден да приема всяка роля, която му предложат, заради прахосничеството на неговата съпруга, съобщава вестник Ню Йорк пост....
Робърт сосРобърт сос
Робърт сос е изключително подходящ за свинско печено, някои бели птичи меса или дори зеленчуци. Добър апетит!...
Патладжани РобъртПатладжани Робърт
1
Патладжаните Робърт се сервират студени....
Картофена супа за детеКартофена супа за дете
Всички изброени зеленчуци измиваме обилно с вода, почистваме, обелваме и повторно изплакваме. Първо приготвяме зеленчуковия бульон, като за целта поставяме съд с вода на силен огън. След като водата кипне, намаляваме температурата...
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат. През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби. Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Пита за прохождане на детеПита за прохождане на дете
Брашното се пресява в дълбока купа. В пресятото брашно се прави кладенче. В него на начупва маята и се залива със хладкото прясно мляко. Добавят се и останалите продукти. Като единия жълтък се остава за помазването на...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Реване по моя си рецептаРеване по моя си рецепта
8
В купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес. Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
Милинки Стой си в къщиМилинки Стой си в къщи
1
Маята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне. Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Бутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката. Прегъва се по диагонал...
Пелмени по мой си начинПелмени по мой си начин
1
Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Солена сьомга Направи си самСолена сьомга Направи си сам
1
Интересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
Пастейш де НатаПастейш де Ната
1
В касерола поставяме захарта, водата, кората на лимона и варим за около 10-15 мин, докато стане на мехурчета. За яйчения крем, смесете нишестето с малко мляко и разбъркайте. Кипнете останалото мляко в тенджера на слаб...
Галет де РоаГалет де Роа
Печете Галет де Роа в предварително загрята фурна на 190 градуса за около 20-25 минут до кафяво-златист цвят. Охладете галета върху решетка за около 30 минути преди да разрежете френския сладкиш....
Орчата де чуфаОрчата де чуфа
Почистваме и измиваме зърната чуфа и ги потапяме в студена вода, докато водата се избистри. След това изцеждаме течността и я поставяме във блендер. Трябва да получим смес като мека паста. Добавяме водата към кашата...
Пащел де НатаПащел де Ната
2
Пащел де Ната е страхотен десерт!...
Tуту де фейжаоTуту де фейжао
Накиснете боба в студена вода за една нощ. Отцедете и го сложете в тенджера, покрийте с вода и варете около 1 час. Щом бобът поомекне, го овкусете със сол. Загрейте олиото в тенджера и запържете лука и чесъна за 5...
Леща яхния за бебе и детеЛеща яхния за бебе и дете
Накрая си правим каша от брашното и червения пипер. С нея сгъстяваме лещата. Накрая добавяме ситно нарязания джоджен. Подходящо за деца над 8 м. За по малки деца пасираме леща яхния за бебе и дете!...
Плодово кремче с нектарини за детеПлодово кремче с нектарини за дете
Кремчетата с мляко са едни от любимите детски десерти! Няма нищо по-хубаво от домашно приготвената детска храна. За това кремче с плодове са ни необходими две нектарини, измиваме ги и стържем на едро ренде (при желание...