Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Актуалните есенни тенденции при обувкитеАктуалните есенни тенденции при обувките
Тенденциите при обувките тази есен са изцяло контрастни. Модерни са както ботите на висок ток, така и кецовете с връзки. Обувките тази есен изискват единствено да се съобразите с повода....
Жълтото е хит в пролетно-летните тенденцииЖълтото е хит в пролетно-летните тенденции
Жълтото е интересен и зареждащ цвят, затова не е чудно, че дизайнерите го наложиха като тенденция за сезон пролет/лято 2015....
Тенденции в маникюра тази пролет (ГАЛЕРИЯ)Тенденции в маникюра тази пролет (ГАЛЕРИЯ)
Според модните тендеции при маникюра тази пролет актуални ще са нотките, украсени с малки флорални акценти, камъчета, брокат, леопардово, кравешките багри....
Тенденции в маникюра през пролет 2024Тенденции в маникюра през пролет 2024
С наближаването на пролетта се разгарят страстите относно новите модни тенденции в маникюра. Пролетта на 2024 година обещава да бъде ярка и разнообразна и по отношение на маникюра....
Една ретро тенденция при обувките отново е на модаЕдна ретро тенденция при обувките отново е на мода
Котешките обувки са от хитовите тенденции, които доказват това правило. Моделът е по-скоро удобен и е сред най-актуалните предложения за предстоящата есен....
Холандски обувкиХоландски обувки
1
Смесете прясното мляко с маята и захарта и оставете да шупне. В дълбока купа пресейте брашното, направете кладенче в средата и добавете леко разбитото яйце, шупналата мая, разтопеното масло, олиото и солта. Омесвайте...
Пролетни тиганициПролетни тиганици
Смесват се брашното, яйцата и 170-200 мл хладка вода. Слагат се и другите продукти за тестото, като олиото се прибавя последно. Замесва се меко тесто и се оставя да престои 40 минути. Разделя се на топки, които се разточват...
Пролетни сармиПролетни сарми
Задушете ситно нарязания зелен лук в олиото и 2 с.л. вода. Щом лукът остане само на мазнина, прибавете каймата и предварително сварения ориз. Добавете черен пипер и разбитото яйце. Разбъркате добре и овкусете със ситно нарязан...
Пролетни цветенцаПролетни цветенца
1
Пролетните цветенца са готови....
Пролетни тарталетиПролетни тарталети
Непосредствено преди да поднесете тези уникално вкусни пролетни тарталети, ги гарнирайте с парченца пролетни плодове по избор. Да ви е сладко!...
Пролетни яйцаПролетни яйца
3
Почистете, измийте и нарежете зеленчуците. В подходящ тиган запържете лука и чесъна, щом омекнат прибавете спанака. Овкусете със сол и черен пипер и разбъркайте добре. Щом спанакът омекне направете кладенче в зеленчуците...
Пролетни палачинкиПролетни палачинки
В купата на кухненския робот изсипете брашното и солта. Като разбърквате, прибавяйте по малко от водата, докато се образува топка. Извадете тестото, покрийте с влажна кърпа и оставете да почине 30 минути. Разделете...
Пролетни шницелиПролетни шницели
8
Натопете хляба във вода и го оставете да се отцеди. Смесете филията с каймата заедно с 1 яйце. Накълцайте наситно копъра и спанака и ги прибавете към каймата. Подправя се с черен пипер и сол на вкус, след което се разбърква...
Пролетни картофкиПролетни картофки
1
Измийте и почистете картофите, след което ги сложете да се сварят, но внимавайте да не се преварят. Твърдо сварените картофи се отцеждат от водата. Загрейте мазнината в тенджерка или дълбок тиган и изсипете картофите...
Пролетни кошничкиПролетни кошнички
Пролетни кошнички с най-разнообразни градински зеленини, характерни за пролетния сезон. Хрупкави и вкусни - лека и засищаща храна. Здравословно вегетарианско предястие! Чудно Вкусно!...
Пролетни картофиПролетни картофи
1
Нарежете картофите на колелца с дебелина 1 см без да ги белите (по желание ги обелете). Сложете ги да се задушават в тенджера с незалепващо покритие заедно с олиото, маслото, сол на вкус и 1 ч.ч. вода. Разбъркайте леко...
Пролетни котлетиПролетни котлети
Кипваме тенджера подсолена вода и попарваме нея добре почистените коприва, магданоз и спанака, като не ги чакаме да се варят дълго. Изваждаме ги с решетъчната лъжица, отцеждаме ги и ги нарязваме на ситно. Прибавяме...
Пролетни палачинкиПролетни палачинки
В купата на кухненския робот изсипете брашното и солта. Като разбърквате, прибавяйте по малко от водата, докато се образува топка. Извадете тестото, покрийте с влажна кърпа и оставете да почине 30 минути. Разделете...
Пролетни канелониПролетни канелони
Кипнете млякото с дафиновия лист и нарязания лук, охладете за 20 минути. Сварете баклата и граха за 6-8 минути във вряща вода. Пасирайте ги заедно с подправките и чесъна. Смесете с рикотата, пармезана и оставащите зеленчуци...
Пролетни картофкиПролетни картофки
1
Измийте и почистете картофите, след което ги сложете да се сварят, но внимавайте да не се преварят. Твърдо сварените картофи се отцеждат от водата. Загрейте мазнината в тенджерка или дълбок тиган и изсипете картофите...
Пролетни шницелиПролетни шницели
8
Натопете хляба във вода и го оставете да се отцеди. Смесете филията с каймата заедно с 1 яйце. Накълцайте наситно копъра и спанака и ги прибавете към каймата. Подправя се с черен пипер и сол на вкус, след което се разбърква...
Пролетни картофиПролетни картофи
1
Нарежете картофите на колелца с дебелина 1 см без да ги белите (по желание ги обелете). Сложете ги да се задушават в тенджера с незалепващо покритие заедно с олиото, маслото, сол на вкус и 1 ч.ч. вода. Разбъркайте леко...
Пролетни зеленчуциПролетни зеленчуци
Всички зеленчуци се редят на пластове в касерола, като всеки пласт се поръсва с магданоз, джоджен и настъргана кора. Поръсва се с черен пипер, масло и 2/3 от зеленчуковия бульон. Оставя се да заври около 7 мин. При необходимост...
Свежи пролетни рулцаСвежи пролетни рулца
Загрейте фурната на 200 градуса. Разгънете корите, намажете ги с малко яйце. Напълнете всяка кора от баницата с равна смес нудълс, зеленчуци, скариди, пилешко месо, китайска смес 5 подправки, чесън, джинджифил и соев...
Пияни пролетни картофкиПияни пролетни картофки
5
Пролетните картофки се измиват на течаща вода и без да се белят, се слагат в тенджера или по-дълбок тиган. Заливат се с олиото и се разбъркват....