Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
При оплешивяване - сок от хрян (външно)При оплешивяване - сок от хрян (външно)
Рецептата за сок от хрян при оплешивяване е от книгата “Большая энциклопедия. Лекарственные растения в народной медицине", колектив, 2005...
Можем ли да избегнем оплешивяванетоМожем ли да избегнем оплешивяването
Колкото по-рано сторите това, толкова шанса да спрете процеса е по-голям. Ако ли вече процесът е необратим, не се притеснявайте....
ОплешивяванеОплешивяване
Не бива обаче да се бърка косопад с оплешивяване. Не всеки един косопад е оплешивяване....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да спрем да преяждамеКак да спрем да преяждаме
Преяждането е често срещана борба за много хора, често водена от различни фактори, от стрес до скука до емоционални причини. Добрата новина е, че с внимателно осъзнаване и няколко практически стратегии можете да поемете...
Как да спрем да кихаме?Как да спрем да кихаме?
Продължете, докато нуждата да кихнете не спре. Кихането не е опасно....
Как да спрем хълцането?Как да спрем хълцането?
Останете така за две минути и хълцането ще спре. Можете да спрете хълцането, като леко притиснете с ръка диафрагмата си (областта под гръдния кош) и след това бавно се наведете....
Как да спрем тиковете?Как да спрем тиковете?
Ето няколко съвета как да спрете тиковете: Потърсете медицинска помощ Ако вие или някой ваш познат изпитвате тикове, важно е да се консултирате със здравен специалист....
Как да спрем сополитеКак да спрем сополите
Вижте още: - Цветът на сополите и тяхното значение; - Спрете хремата за един ден....
Как да спрем синузита?Как да спрем синузита?
Според статистиката над 55 милиона човека по света страдат от синузит поне веднъж в годината. Вероятността от развитие на тази инфекция се засилва при настинки, наличие на полипи в назалната област, както и слаб имунитет...
Как да спрем кърматаКак да спрем кърмата
Това също ще помогне на тялото ви да се адаптира към производството на по-малко мляко и така ще спрете кърмата по естествен начин. Помислете за облекчаване на болката....
Как да спрем повръщането?Как да спрем повръщането?
Предлагаме ви няколко метода, чрез които успешно ще спрете повръщането. Ето и рецептите: - За първата рецепта са ви нужни 500 мл вода и супена лъжица семена от копър....
Как да спрем косопада?Как да спрем косопада?
За да спрем косопада, хранителният режим е от ключово значение за предотвратяването на загубата....
Оплешивяването може да се лекува със стволови клеткиОплешивяването може да се лекува със стволови клетки
След това те ще бъдат присадени на пациента, който страда от оплешивяване....
Борба с оплешивяването при женитеБорба с оплешивяването при жените
Ето какво трябва да знаете за борбата с оплешивяването при жените. 1. Генетичен проблем Една от най-често срещаните причини за оплешивяването при жените е наследствеността....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....