Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хлебче Пръстен
Наложените кори навийте на руло и после съединете двата му края във форма на пръстен....
Бриош-пръстен
Оформете пръстен от тестото, (може и като засучете два фитила от него) и разположете в тавичката. Отново оставете на топло докато бухне и удвои обема си....
Месечков скри годеницата си
Единствените фотоси на Наско и годеницата му са от годежа им. Известно е само, че момичето се казва Надя и е стюардеса....
На кой пръст да носите пръстена си
Пръстен със символ на Слънцето на този пръст привлича богатството и любовта. Спокойните хора трябва да носят малки пръстени на този пръст, а емоционалните – големи пръстени....
Кой пръст да кичим с пръстен
Ако искате да постигнете промени в материално отношение или да концентрирате силите си в кариера, носете пръстени на средния пръст....
Нова мода: Закован на пръста годежен пръстен!
Годежният пръстен вече не е нещото, за което всяко момиче мечтае. Докато някои отричат годежа по феминистки причини, други просто се плашат от новата мода – закован на пръста годежен пръстен....
Картофен пръстен с тиквички
Краставицата се нарязва на кръгчета, а те на половинки и се забождат върху картофения пръстен.
Поръсваме с нарязан ситно пресен копър и сервираме. Лесно, вкусно и ефектно!...
Праз в пръстен гювеч
Нарязвате праза на кръгчета и задушавате, докато поомекне.
Обелвате и настъргвате доматите и след това ги изсипвате в гювеча при праза, заедно с натрошеното сирене и лютата чушка.
Отгоре заливате с разбитите яйца...
Сираков иска бебе от годеницата си
От известно време красивата Биляна показва гордо пръстен с диаманти, който блести на изящната й ръка. Двамата споделили, че са се сгодили и в най-скоро време се очаква и да се врекат във вярност официално....
Бяла риба в пръстен гювеч
Нареждате лука и чесъна и разстиляте в пръстен гювеч заедно с подправките.
Отгоре нареждате рибата, поливате с мазнината и поръсвате със сухара. Печете ястието в умерено загрята фурна....
Пръстен от спанак и ориз
Фурната се загрява предварително до 180 градуса. Пръстеновидна форма за печене се маже с масло. Лукът и празът се запържват около 5-10 мин. Прибавят се спанакът и цикорията и се държат на котлона около 15 мин.
Разстила...
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат.
През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
1
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Великите дизайнери: Нина Ричи
Марката Нина Ричи е известна на всички. Изящни тоалети, оригинални аромати - това е визитната картичка на фирмата, чиято създателка прави една от най-шеметните кариери.
Прочутата модистка е родена в семейството на...
Яхния Да си оближеш пръстите
Задушавам в тиган за кратко нарязаното месо, след което го запържвам съвсем леко.
Изкарвам от тигана и в същата мазнина слагам зеленчуците, предварително изчистени и нарязани, леко да се запържат. След като поомекнат...
Милинки Стой си в къщиМаята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
1
Тригуни Да си оближеш пръститеБутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката.
Прегъва се по диагонал...
1
Реване по моя си рецептаВ купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес.
Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
8
Пелмени по мой си начинОмесете каймата със скълцания лук, подправката за кайма, черния пипер и солта.
Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете...
1
Гювеч Да си оближеш пръститеНарежете месото на кубчета и го запържете. Към него добавете лука, нарязан на полумесеци, и морковите на колелца.
Добавете картофите, доматите, подправките и виното. След като поври малко, добавете нарязаната сушеница...
1
Солена сьомга Направи си самЗа предпочитане е рибата да е прясна, но аз съм правила тукашната магия и от замразена сьомга, купена на Женския пазар по 11 лв за килограм. Забележка: Замразената риба се размразява само във вода, никакъв въздух!
Интересно...
1