Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Имам направена магия, какво да правя?Ритуалите на повтаряне на думите се правят през първите пет дни, но през останалото време трябва да продължите с отказа от алкохол и месо, за да подейства ритуалът както трябва....
22
Имам баялдъ
Залейте с малко олио и вода и сложете да се изпекат.
Поднесете имам баялдъта леко охладена и поръсена с магданоз....
Имам бучка до ануса, какво да правя?
Може да се случи след изхождане, докато си правите тоалет или под душа да откриете, че имате бучка до ануса и сериозно да се притесните. Ако сте в това положение, първото, което трябва да направите, е да се консултирате с...
Какво да правим при контузия на глезена?
След претърпяна контузия на глезена, първоначално можете да си помогнете, като охладите мястото....
Големи Соленки
От тестото се накъсват топчета с големина около 30 г и се правят фитилчета, които се усукват.
Домашните соленки се намазват с яйце, поръсват се със сусам, маково и слънчогледово семе и се печат на 180°C....
Понижен имунитет! Какво да правя?
Имунната система е изключително важна част от човешкото тяло, тъй като осигурява естествената защита на организма и предпазва от тежки заболявания и състояния. Редица са факторите, които могат да отслабят имунната система...
Ревнив мъж, какво да правя?
Обяснете му какво държите да правите сами и до каква част от живота си сте склонни да го допуснете....
Враснал нокът - какво да правя?
Когато ги режете, по-добре първо ги поставете за известно време в топла вода, за да омекнат, а след това ги изрежете по права линия с твърда, остра и права нокторезачка или ножица....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Да се справим с отеклите глезениПравете вечер масаж на глезените си, за да предотвратите появата на отоци. Намажете глезените със зехтин и ги мачкайте отгоре надолу, като натискате внимателно и леко....
1
Моите големи пърженки
Да ви е сладко !
Забележка: По време на приготвянето на моите големи пърженки не е включено времето, необходимо на тестото да престои в хладилника....
Големи пълнени кюфтетаПравя място за плънката и слагам колкото се събере.
Събирам краищата и оформям на топка. Слагам в тавичка с хартия за печене и пека на 180 градуса до приятен цвят. Гарнирам по желание....
6
Големи пълнени чушки
Слагаме пълнените чушки да се пекат в загрята фурна на 200 градуса.
Печем големите пълнени чушки около 30 минути.
Сервираме веднага....
Големи сочни кюфтета
Разбърква се с намокрени с вода ръце и се оставя за 30 минути да поеме аромата на подправките.
Оформят се големи, плоски кюфтета и нареждаме в табличка.
Загрява се олио и пържим от двете страни до златисто....
Големи козуначени кифличкиПресявам брашното, правя си кладенче, слагам продуктите, шупналата мая, яйцата, млякото със захарта, ванилията, кората на лимона, солта, олиото и си замесвам меко тесто.
Месих, месих до получаване на мехурчета....
1
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....