Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да си направим домашно краве сиренеДомашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте.
За сиренето използвам домашно краве мляко....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Да си направим бонбони с рожков
Ето как да си приготвите невероятни бонбони с рожков:
Сурови бонбони с рожков
Необходми продукти: 1/2 ч.ч. брашно от рожков, 1 ч.ч. овесени ядки, шепа стафиди, 1 ч.ч....
Да си направим сами желирани бонбони
Децата обаче безкрайно много ги обичат и затова можем да прибегнем до хитринка и да си направим плодови желирани бонбони у дома. Вярвате ли, че е възможно да си направим здравословни желирани бонбони? Отговорът е да!...
Как да си направим домашни здравословни бонбониНаредете бонбоните върху фолио и оставете за един час в хладилника....
1
Бонбони с еритритол
Подреждат се суровите бонбони в чиния и се поставят в хладилника.
Преди консумация се изваждат.
От получената смес излизат около 15 бонбона с еритритол....
Бонбони с тиква
Започваме да оформяме бонбоните, като гребваме от сместа, предварително потапяме ръката си във вода, за да не залепнат съставките.
Поставяме сместа с лъжичка, след което овалваме в смлените орехови ядки....
Бонбони с ядкиС останалите ядки и настърган черен шоколад може да оваляте или да поръсите бонбоните....
1
Бонбони с махлеб
Всички продукти се сместват добре и се оставя да стегне в хладилника около 1-2 часа. След като сместа стегне, с ръце се оформят топчета с еднаква големина, които се овалват в какао....
Бонбони с чияСместа трябва да се сгъсти.
Оставете го на хладно за половин час, за да стегне. Оформете от него бонбони, оваляте ги в кокосовите стърготини.
Съхранявайте бонбоните от чия в хладилника....
1
Бонбони с канела
Оставете да стегне в хладилник за 10-15 мин. и след това с лъжичка загребвайте от сместа и оформяйте топчета, които може да оваляте в канела с какао....
Бонбони с банани
Притиснете двата края на рулото, за да му придадете форма на бонбон, след което се подреждат в предварително намазнена тава
Банановите бонбони се пекат около 110-15 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна с...
Бонбони с кафе
В емайлирана тенджера се слагат прясното масло, счуканата и пресята захар, лъжиците мед и прецеденото силно кафе.
Всичко това се поставя върху огъня, като постоянно се бърка с дървена лъжица. Вари се до сгъстяване (докато...