Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешки крилца с масло и ароматни подправкиИзмиваме крилцата и ги оставяме да се отцедят от водата.
Леко разтопяваме маслото и към него прибавяме подправките и солта.
Разбъркваме добре и с получената смес намазваме хубаво крилцата.
Оставяме ги да престоят 30...
6
Ароматни чеснови аспержи с масло и пармезан
Ароматните чеснови аспержи с масло и пармезан са готови....
Ароматни масла, близки до човешката кожа
Ароматните масла, които намират приложение в съвременната козметика, са толкова много, че едва ли има вече растение, от което да не се извличат ценни съставки за козметичната индустрия....
Ароматни масла при простуда и грип
Тук ще намерите описани някои от най-разпространените ароматни масла, които могат и да стопират симптомите ви на настинка....
Ароматни гъби в масло
Поръсих върху готовите гъби в масло.
Поднасяме нашите ароматни гъби в масло веднага....
Ароматни печурки в масло
Готви се още за около 2 или 3 минути и ароматните печурки в масло са готови....
Ароматни сандвичи с магданоз и масло
Разбийте много добре маслото и го посолете на вкус. Прибавете ситно нарязания магданоз и лимоновия сок.
Разбийте наново маслото и го намажете на тънки филийки.
По същия начин се приготвя сандвич с копър и различни...
Ароматна кализия
По света от ароматната кализия се приготвят лечебните масла и мехлеми, настойки, запарките и отварите....
Масло с горчица
Маслото се оставя на стайна температура, за да омекне.
Към него се добавя горчицата, овкусява се с черен пипер, магданоз и малко сол по желание. Разбърква се добре и се прибира в хладилник да се стегне.
Маслото с горчица...
Масло с магданоз
разбийте маслото на пяна, добавете магданоза, сол и черен пипер. добавяйте капка по капка лимоновия сок.
Прехвърлете маслото в подходяща формичка или го оформете като бонбон във фолио. Сложете в камерата да се стегне добре...
Ароматни специалитети със салвия
Кулинарната употреба на салвия или градински чай гарантира на ястията ви невероятен аромат, свежест и обогатяване с хранителни вещества....
Най-популярните ароматни сосове
В състава на вкусното изкушение влизат жълтъци, разбити на огън с масло, малко оцет и много естрагон....
Ароматни растения за саксия
То изисква светлина, влага и подхранване, но се отплаща с приятен аромат....
Ароматни пържоли
Начукайте пържолите и ги поръсете с черен пипер, ситно нарязан розмарин и счукания дафинов лист. Сложете ги стъклен съд и ги залейте със зехтина.
След около 7 часа ги посолете, сложете в тавичка и залейте с лимонов сок...
Ароматни бишкоти
Загрейте фурната на 160 градуса. Разбийте маслото със захарта. Пресейте брашното със солта, бакпулвера и кориандъра в купа.
Прибавете лимоновата кора, царевичното брашно, яйцето и ликьора.
Замесете меко тесто. Добавете...
Ароматни кантучини
Разбийте 5 от яйцата със захарта, за да получите пухкава смес. Прибавете солта, маслото и портокаловата кора. Разбийте добре. Сипете вътре и пресятото с бакпулвера брашно. Добавете леко запечените в тиган бадеми. Омесете...
Ароматни скариди
Нарежете лука и чесъна на дребно и ги запържете в зехтина. След това прибавете скаридите. Разбъркайте няколко пъти и посолете. Поръсете с черен пипер.
Сипете вътре виното, захлупете съда и оставете да ври на умерен огън...
Ароматни сладкиЗамесваме тесто от краве масло, прясно мляко, ванилия, канела, бакпулвер и брашно. Оставяме завито с полиетиленово фолио за 10-15 минути....
2
Ароматни спагети
Нарежете шунката и я запържете в малко масло до златисто. Извадете и оставете върху кухненска хартия.
Нарежете чушките и ги задушете в мазнината, която е останала от запържването на шунката....
Ароматни питки
Нареждат се върху намазана с масло хартия за печене и пак се оставят да втасат.
Намазват се отгоре с жълтък, разбъркан с 1 с.л. прясно мляко. Пекат се в загрята до 180 градуса фурна за около 30-40 мин....
Ароматни козунаци
Всички продукти трябва да са със стайна температура. В 100 мл от прясното мляко разтваряме маята с 1 суп.лъж. захар и 1 суп.лъж. брашно и оставяме да шупне.
Разбиваме яйцата и захарта и добавяме останалото прясно мляко...