Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бърз мраморен кекс Люси
В купа разбиваме яйцата със захарта, докато станат на пухкав крем.
Прибавяме олиото, млякото и ванилията, размесваме и добавяме пресятото с бакпулвера брашно, разбъркваме.
Изсипваме 2/3 от сместа в застлана с хартия...
Пиле Хавай по рецепта на Люси
Слагам пилето Хавай да се пече на 180 градуса за около половин час, докато кашкавалът се позапече добре....
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукПри последния път трябва да се изпари цялата течност.
Карамелизираният лук се оставя да се задуши, захлупен с капак и свален от огъня. Преди да се сервира се посолява....
2
Как да сваля оток?Универсален метод за свалянето на отоци е студеният компрес. За да се направи, най-често се използва гумен мехур (тремофор), найлонов плик или торбичка, пълна с натрошен лед. Също така са подходящи и готови пакети, изпълнени...
1
Как да сваля жена
Винаги е добре да се ориентирате спрямо конкретната дама, нейната предполагаема нагласа спрямо вашите свалки, както и моментното ѝ настроение....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Бисквитена торта с грис по рецепта на ЛюсиОставяме десерта да се охлади първо на стайна температура, а след това в хладилника.
Когато е готов, отлепваме леко страните му с помощта на ножче и обръщаме върху чиния или поднос....
2
Пърленки с валяк
Разбъркваме маята в малко хладка вода с 1 с.л. захар и 1.с. щипка брашно.
Содата гасим в киселото мляко. Брашното се пресява и се добавят всички останали продукти.
Разделя се на топки и всяка се разточва на обла кора...
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Сваля се от огъня и бавно започва да се добавя сиропът при непрекъснато разбъркване с телената бъркалка. Оставя се да се охлади до умерена температура и се добавят жълтъците - един по един....
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Рени се втали драстично! Свали 15 кг и продължава напред
Фолкдивата Рени ударно свали 15 кг от теглото си. Тя продължава да слабее и просто не може да се нарадва на новата си визия.
Рени е решила да се върне на бял кон в гилдията след излизането си от ВИП Брадър....
Преслава продължава да слабее притеснително
Въпреки че много отдавна е стопила излишните килограми, изпълнителката продължава да се вталява и това напоследък взе да притеснява някои от нейните фенове....
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Бременната Жана продължава да се друса
Жана Бергендорф минава всички граници на нормалното. Въвлечена от непрестанния водовъртеж в живота си, тя се опитва да открие начин да се отърве от зависимостта си от наркотиците.
Във ВИП Брадър Жана призна за зависимостта...
Цената на зеленчуците продължава да пада
За втори път от началото на месец май цената на зеленчуците регистрира поевтиняване, като продължава да пада. Освен при зеленчуците спад е регистриран и при някои плодове....